Cały internet się śmieje z Karola, że suche żarty, ale on jest już w średnim wieku. Ludzie po 50'ce w tych czasach mają właśnie taki rodzaj poczucia humoru. Połowa mojej rodziny 50+, uważa takie kawały za dobre i sobie na święta wszyscy właśnie takie opowiadają. A dla dzisiejszej zdegenerowanej, wypaczonej młodzieży to mogą być żałosne.
Zdegenerowana i wypaczona młodzież, bo nie śmieszą jej suche żarty dla ludzi w średnim wieku?
Zdegenerowana i wypaczona młodzież, bo nie śmieszą jej suche żarty dla ludzi w średnim wieku?
Nie, bo wyszydzają, wyśmiewają i obrażają zamiast zrozumieć, że to jest do odbiorców w innym wieku.
Karol opowiada to w programie, który w większości oglądają osoby w średnim wieku, a to młodzież przeniosła to do internetu i wystawiła prowadzącego na wyśmiewisko.
matka ostatnio mnie pytala dla czego Karolek opowiada jeszcze te dowcipy w telewizorze skoro nawet w studiu sie nie smieja
Nie, bo wyszydzają, wyśmiewają i obrażają zamiast zrozumieć, że to jest do odbiorców w innym wieku.
Karol opowiada to w programie, który w większości oglądają osoby w średnim wieku, a to młodzież przeniosła to do internetu i wystawiła prowadzącego na wyśmiewisko.
o co Ci chodzi?? kawały są denne i tyle a to, w czym problem, że młodzież się z nich nie śmieje?? jak on mówi kawał to nigdy nie wiem czy kawał się skończył czy będzie jakieś zakończenie.
A tak w ogóle to w tv wiedzą, że dużo osób ogląda ten program żeby usłyszeć ten kawał i być pierwszym gimbazą który wrzuci go do neta bo wtedy podnosi sobie samoocene.
i w ogóle po co ja tutaj dyskutuje i co ja pierdole..
Oczywiście, że zdegenerowana. Bawią was kawały o gwałtach i pedofilach. To nie jest normalne. Pewnie większość tych, których to śmieszy to przyszli pedofile.
Jak ktoś jest normalny i chce się pośmiać, to odpala sobie Monty Pythona.
Cały internet się śmieje z Karola, że suche żarty, ale on jest już w średnim wieku. Ludzie po 50'ce w tych czasach mają właśnie taki rodzaj poczucia humoru. Połowa mojej rodziny 50+, uważa takie kawały za dobre i sobie na święta wszyscy właśnie takie opowiadają. A dla dzisiejszej zdegenerowanej, wypaczonej młodzieży to mogą być żałosne.
ale musisz mieć przejebane święta...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów