📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mercedes powinien go nająć do testów, zamiast testu łosia - test kitajca.
Młody jak przyjdzie na świat i zacznie pierwsze kroki stawiać ro mu szelki i smycz montuje żeby nie odjebal takiej akcji
7wporzondku napisał/a:
Młody jak przyjdzie na świat i zacznie pierwsze kroki stawiać ro mu szelki i smycz montuje żeby nie odjebal takiej akcji
Jak piesek był szczeniakiem, to też tak robiłem. Mimo, że mały, to bardzo szybko pod samochody chciał wbiegać.
Syna to trzymałem za rękę i tłumaczyłem, ale każdy wychowuje jak uważa.
Dobra reakcja mamusi, w domu jeszcze tatuś poprawi i lekcję guwniak zapamięta.
Fajny prank
Młody leci w amoku, prawie jak Jessica do mopsu.
Babka nie wie czy go napierdalać dalej, czy iść do gościa, czy gościu zaraz przyjdzie. Tyle niewiadomych w głowie.
Młody leci w amoku, prawie jak Jessica do mopsu.
Babka nie wie czy go napierdalać dalej, czy iść do gościa, czy gościu zaraz przyjdzie. Tyle niewiadomych w głowie.
Mój brat za gnoja kiedyś tak wbiegł na ulicę i się wyjebał na samym środku. Polonez zdążył się zatrzymać. Ale wpierdol jaki dostał od matki na ulicy i w domy później... to wolałbym tego poloneza.
Za takie coś młodego gnojka powinno się oddać na weekend do jakiejś podlaskiej lub małopolskiej prafi.
Niech pozna co to cierpienie!
Niech pozna co to cierpienie!
I tak go muszą zabić i na organy, żeby koszt naprawy pokryć...
i po chuj debil odbijał, powinien jechać centralne w tego żółtego gówniaka
7wporzondku napisał/a:
czyli jest obawa że odziedziczy Twoje zjebane geny
pis_to_chuje napisał/a:
i po chuj debil odbijał, powinien jechać centralne w tego żółtego gówniaka
Widać potrafi nieco wybiegać myślami w przyszłość i przewidywać konsekwencje najwidoczniej stwierdzając, że lepiej zarabiać na kolejnego Mercedesa, zamiast tracić czas i nerwy na pajacowanie pro bono na rozprawach w sądzie.
Folur napisał/a:
czyli jest obawa że odziedziczy Twoje zjebane geny
Najważniejsze żeby wiedział, ze dupa działa w jedna stronę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów