Zapewne wywoła śmiech tylko u niektórych Jeden z niewielu 'demotywatorów' które mnie demotywują ^^'
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
o ile ostał się ktoś, kto nie czyta basha:
<jak0b> studenci sa awesome
<jak0b> przypis z pracy licencjackiej: "dla uproszczenia obliczeń przyjąłem że Pi jest równe 5"
<jak0b> studenci sa awesome
<jak0b> przypis z pracy licencjackiej: "dla uproszczenia obliczeń przyjąłem że Pi jest równe 5"
Bogna napisał/a:
z gimnazjum... nie, żebyśmy się mocno wgłębiali, ale trochę o tym porozmawialiśmy na matematyce.
Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. I to jeszcze w gimnazjum.
camyoi napisał/a:
Muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. I to jeszcze w gimnazjum.
Też jestem pod wrażeniem bo o liczbach urojonych dowiedziałem się dopiero na II semestrze na polibudzie ;]
ja tego za chuj nie jarze x] dla mnie matma to dalej czarna magia nie możliwa do zrozumienia na każdym levelu...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów