📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
@ up - zajebisty komentarz:)
B. Hicks
Ciekawe czy by sie tak śmiali jak by zęby wybił później by sie tluamczyli...
normalnie to bym się oburzał...ale na szczęcie jestem na sadolu więc nie muszę.
zacnie sadisticowy materiał
zacnie sadisticowy materiał
Hahaha no fajniee fajniee , kolejna kurwa co puściła się z murzynem , chociaż to i tak lepiej niż z arabusem .
Po trzeciej sekundzie tego filmiku wiedziałem że tylko czarnuch mógł wpaść na taki pomysł. I co... No nie było niespodzianki.
Niech się mały bambus uczy, że jak go wołają to tylko celem aresztowania bądź wyśmiania.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Uwielbiam taki troling edukacyjny
Czarny pedobea
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów