18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Żart o muzułmance
Slonievsky • 2013-04-22, 6:20
Sam wymyśliłem, podczas głębokiej refleksji.

Dyma sobie facet muzułmankę, wszystko ładnie, pięknie itd. Po jakimś czasie kończy i mówi do niej:
- Wiesz, teraz już raczej nie będziesz mogła dostąpić zbawienia.
- Dlaczego?
- Bo straszna ze mnie świnia.

Jeśli się nie spodoba, to chuj mi w dupę.
Zgłoś
Kaprys 2013-04-22, 6:59
A ile kóz podarował jej staremu?
Zgłoś
Tupolew18 2013-04-22, 7:17 31
Cytat:

Jeśli się nie spodoba, to ch*j mi w dupę.

Chciałbyś kryptogeju

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
opossun 2013-04-22, 7:26 61
"Sam wymyśliłem, podczas głębokiej refleksji. "

srałeś?
Zgłoś
mazitbg 2013-04-22, 7:31 1
Nie podobał mi się. No to chuj ci w dupę.
Zgłoś
Slonievsky 2013-04-22, 7:32 2
@up Srałem, będąc zbakanym pod prysznicem.
Zgłoś
Smutas 2013-04-22, 8:06 3
Autor jest brzydkim pedałem, i specjalnie was prowokuje żebyście mu chuja w dupę pakowali.
Zgłoś
Mortalisrox 2013-04-22, 11:04
nie powiem chuj ci w dupę bo to pewnie dla ciebie przyjemność skoro tak chętnie to sugerujesz, więc mówię: kij ci w oko
Zgłoś
LtPyro 2013-04-22, 11:25
Chuj Ci w oko, bo w dupe to przyjemność
Zgłoś
tomny93 2013-04-22, 11:42
podobał się, ale i tak ch*j Ci w dupe
Zgłoś
Sznufi 2013-04-22, 12:22
I tak nie będzie zbawiona. Możliwe są 2 przypadki: albo rucha ją nieciapaty - raj w pizdu, albo rucha ją ciapaty, więc ona jest kozą - raju nie będzie
Zgłoś
borisklinga 2013-04-22, 12:26
chuj ci w dupe bez czytania

Zgłoś
dzejwen 2013-04-22, 12:30
"Jeśli się nie spodoba, to chuj mi w dupę."

Oj na przyjemności to trzeba zasłużyć !!!
Zgłoś
k................z 2013-04-22, 12:34
W sumie dobre Tak trochę offtop, ale chcę się podzielić moim pięknym snem. Otóż śniło mi się, że szedłem ulicą i był jakiś przemarsz ciapatych, no i szedłem w przeciwnym kierunku niż oni i miałem w ręku solidny kawałek mięcha wieprzowego i tych biedaków jebałem nim po pyskach, a oni nie mogli mi nic zrobić Piękne
Zgłoś
oponaodjelcza 2013-04-22, 12:43
Od kiedy kozy potrafią mówić? Takie 3 na 5, ale za własne źródło piwko... Wkurwia mnie, jak czytam ten sam tekst po pierdyliard razy na każdej "zabawnej" stronie, na którą wejdę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów