Nie lubie, jak mnie ktos przylapuje na ruchaniu. Pozatym, co niesie ludzi w srodku nocy na cmentarz?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba zakopane ;]
krotki_siusiak napisał/a:
Pozatym, co niesie ludzi w srodku nocy na cmentarz?
Hmm może to samo co i Ciebie tam niesie...?
to takie życiowe..
nie myśleliście nigdy o seksie na cmentarzu? dnia wszystkich świętych kiedy palą się na każdym grobie znicze?
nie? tylko ja o tym myślałem?
nie myśleliście nigdy o seksie na cmentarzu? dnia wszystkich świętych kiedy palą się na każdym grobie znicze?
nie? tylko ja o tym myślałem?
@krótki_siusiak
to w jakich pubach ty się krecisz, że sobie nekrofilskie żarty opowiadają
to w jakich pubach ty się krecisz, że sobie nekrofilskie żarty opowiadają
hahaha chyba na waleniu konia cię znajdują a nie na ruchaniu krotki siusiaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów