Naukowcy wymyslili i wyprodukowali specjalny jetpack, ktory sprawia ze zolnierz moze biec jeszcze szybciej i na wiekszy dystans.
Najbardziej ucieszyla sie armia francuska, ktora juz wykupila wszystkie egzemplarze.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................e
2014-09-18, 9:18
Jeżeli Francuzi wykupili wszystkie egzemplarze, to wnioskuję że plecak był do dupy. Nie ma chyba żadnego pożytku z takiego plecaka, samochodu czy innego badziewia, które ma tylko jeden bieg do przodu a reszta to wsteczny. A nie, sorry..., dla francuzów ma... .
a najlepsze jest to że taki "jet pack'' naprawdę powstał. widziałem w tv pare dni temu ;p
R................3
2014-09-18, 10:31
ssijkule napisał/a:
Jeżeli Francuzi wykupili wszystkie egzemplarze, to wnioskuję że plecak był do dupy. Nie ma chyba żadnego pożytku z takiego plecaka, samochodu czy innego badziewia, które ma tylko jeden bieg do przodu a reszta to wsteczny. A nie, sorry..., dla francuzów ma... .
Jet pack z biegiem wstecznym? Poj🤬o Cię?
A................8
2014-09-18, 12:09
Raikiri73 napisał/a:
Jet pack z biegiem wstecznym? Poj🤬o Cię?
Kolega zrozumial
S................y
2014-09-18, 12:21
Jetpack nie służy do biegania ułomy...
tego jetpacka zakładają nie na plecy tylko na brzusio
Tchórzliwi Francuzi to przeszłość. Teraz USA i NATO muszą ich uspokajać żeby zbyt pochopnie nie wp🤬lali się z wojskiem na bliskim wschodzie czy w Afryce. Kiedy wszystkie krają są sceptycznie nastawione, Francja mówi WJEŻDŻAMY.
S................K
2014-09-20, 1:25
Polecam przycisk "alt" na klawiaturze.
Kiedyś przejedziesz się na tym pisząc "moge zrobic ci laske" a mając na myśli "mogę zrobić ci łaskę".
Poza tym Włosi byli gorszą armią, jeśli mowa o II wś.
Ciągniecie z nich łacha, a prawda jest taka, że istnieją dłużej od nas i nie zniknęli z mapy świata na 100 lat w przeciwieństwie do nas.
Machajcie dalej szabelką, to za dwieście lat będziemy nawijać po rosyjsku i wp🤬lać pielmienie.
m................y
2014-09-20, 17:56
i tak by nas teraz rozj🤬i:/