📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lufnik1946 napisał/a:
Brałbym tą małą jak murzyn zasiłek.
Kiedyś wszyscy by się z tego śmiali. a teraz proszę jakie oburzenie!?
Wypad na kwejka!!
Dziękuję dobranoc....
ręka grubsza od pyty to już można
Trzeba było ze dwa ptaszniki w tym pudełku, na pewno by się bachor ucieszył
Dostała więcej ode mnie
Dlatego najlepiej adoptować dziecko z trzeciego świata, ono się z wszystkiego ucieszy
vinescope.com/its-the-thought-that-counts-1255.html
vinescope.com/its-the-thought-that-counts-1255.html
eee tam przeżywacie stary se zrobił jaja zaraz pewnie i tak dostanie nowego Mesia z szoferem ofkorssssss mada faka
brow dla starego że zakpił z młodej sucz niech nie myśli że wszystko łatwo przychodzi mada faka do chuja elo
brow dla starego że zakpił z młodej sucz niech nie myśli że wszystko łatwo przychodzi mada faka do chuja elo
grigori985 napisał/a:
powinno się cieszyć małe kurwisko że dostało cokolwiek
swoja corke tez tak kurwa bedziesz nazywal?
grigori985 napisał/a:
powinno się cieszyć małe kurwisko że dostało cokolwiek
Niczym bohater ostatniej akcji chcialbym wytlumaczyc sytuacje.
Dziewczynka jest zagorzałą fanka zespolu NFL Chicago Bears - w "prezencie" niespodziance dostala koszulke Green Bay Packers - najwiekszych rywali Chicago dlatego jej zachowanie jest zdrowe w 100%.
A kazdemu kto ocenial pochopnie - murzynski kutas w dupe.
Dostała koszulkę Packersów,a kibicuje drużynie Chicago Bears.Obie drużyny nie przepadają za sobą.
bwg92 napisał/a:
Weź się w łeb pierdolnij pajacu.
Zachowuje się jak rozpieszczona kurewka i tyle, zresztą jak 90% dzieciaków angoli i hamburgerów.
jak kilkuletni bachor moze byc tak zapatrzony w jakas jebana druzyne? to juz patologia
Chodzi o to, że dostała koszulkę przeciwnej drużyny zamiast swojej ulubionej... to jakby legionista dostał szaliczek widzewa
bwg92 napisał/a:
nie mam córki ani syna i kurwa nie chce łyso
kurbdbjd napisał/a:
Niczym bohater ostatniej akcji chcialbym wytlumaczyc sytuacje.
Dziewczynka jest zagorzałą fanka zespolu NFL Chicago Bears - w "prezencie" niespodziance dostala koszulke Green Bay Packers - najwiekszych rywali Chicago dlatego jej zachowanie jest zdrowe w 100%.
A kazdemu kto ocenial pochopnie - murzynski kutas w dupe.
tak czy siak coś dostała niektórzy nie dostają nic
Sądząc po kasku na ścianie to ta rodzinka jest za Chicago Bears, a ta mała dostała koszulkę największego rywala czyli Green Bay Packers, więc stuknijcie się w łeb, że dziecko niewdzięczne. Sam tata powiedział "It supposed to be a Hester" (czyli tak jak Messi dla Barcy), głupi żart nie ma się co spinać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów