📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ja dostałem pod choinkę flamastry i samochód strażacki to byłem wniebowzięty...
Ale wiecie co? Bynajmniej cieszę się, że dorastałem w takich a nie innych czasach.
Może dlatego nauczyłem się cieszyć z małych rzeczy.
Gdzieś widziałem na necie jak rodzice trollowali dzieci dając im na gwiazdkę banany i ziemniaki... Coś pięknego
Uj tam ... jebać biedę
Ale wiecie co? Bynajmniej cieszę się, że dorastałem w takich a nie innych czasach.
Może dlatego nauczyłem się cieszyć z małych rzeczy.
Gdzieś widziałem na necie jak rodzice trollowali dzieci dając im na gwiazdkę banany i ziemniaki... Coś pięknego
Uj tam ... jebać biedę
jakie brzydkie dziecko :c
Rzecz dzieje się w Chicago (kaski na ścianie z logo Chicago Bears), a dziewczynka dostała koszulkę Green Bay Packers (zielono-żółte barwy). Arka-Lechia, Wisła-Cracovia itp. Te same klimaty (w odpowiednio cipowatych proporcjach) panują pomiędzy kibicami Bears i Packers.
Trochę to się różni od wciskania dziecku, że dostaje tableta, bądź Iphona
Trochę to się różni od wciskania dziecku, że dostaje tableta, bądź Iphona
InvisibilisChamaeleo napisał/a:
Witam, chciałbym uprzejme zawiadomić, że zgłaszam ten post o charakterze pedofilskim do organów ścigania. Dziękuje za uwagę, do nie widzenia.
Ty się lepiej zgłoś do psychiatry, palancie bo za dużo naoglądałeś się TVN-u !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów