18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
żart
gambit100 • 2015-02-11, 20:40
Q: What's the difference between driving in the fog and eating pussy?

A: At least when you are eating pussy you can see the asshole in front of you.
Zgłoś
bleblebator1 2015-02-11, 20:47 5
I co się kurwa chwalisz? Że szprechen si englisz?
Tu jest polska i po kilku piwach nie chce mi się tłumaczyć.
Nauczyłeś się w końcu w ngielskiego w gimbusiarni i szpanujesz?

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
i................y 2015-02-11, 21:03 239
@up: On włada dwoma językami, a Ty w żadnym nie potrafisz paru zdań poprawnie napisać. Równowaga w przyrodzie zachowana.
Zgłoś
bleblebator1 2015-02-11, 21:21 6
@isitsaturday
Ja na swoim pierwszym języku obcym uczyłem się "pust wsiegda budied slonce, pust wsiegda budiet niewo...itd. I kurwa po tych 4 latach wiem umiem po rosyjsku więcej niż po 13 szwabskiego, czy tam angielsko ciapackiego. Jesteśmy polakami i mówmy po polsku, a nie udajmy, że umiemy angielski czy huj wie jaki inny język. Taki gimbus jak pojedzie from Great Britain, to zamawiając bułkę powie bitte eine brot .

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
remi1982 2015-02-11, 21:24 5
Jak napisał kolega @bleblebator1 jesteśmy na Polskim forum, więc piszmy po Polsku do chuja. Na dodatek suche te dowcipy gambita mimo iż po ingliszu pisane.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
bloodwar 2015-02-11, 21:32 5
Pytanie: Jaka jest różnica między jeżdzeniem w mgle a seksem z fajną laską w pozycji 69?

Odpowiedź: Podczas 69 z laską nie możesz powiedzieć, że chuja widzisz

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
ocwpzw 2015-02-11, 21:33
P: Jaka jest różnica między robieniem loda i jazdą we mgle?

O: Jak robisz loda, to przynajmniej widzisz tego chuja przed sobą.

Da się po polsku?
Zgłoś
i................y 2015-02-11, 22:14 17
bleblebator1 napisał/a:

@isitsaturday
Ja na swoim pierwszym języku obcym uczyłem się "pust wsiegda budied slonce, pust wsiegda budiet niewo...itd. I kurwa po tych 4 latach wiem umiem po rosyjsku więcej niż po 13 szwabskiego, czy tam angielsko ciapackiego. Jesteśmy polakami i mówmy po polsku, a nie udajmy, że umiemy angielski czy huj wie jaki inny język. Taki gimbus jak pojedzie from Great Britain, to zamawiając bułkę powie bitte eine brot .

Owszem, jesteśmy na polskim forum. Ale kolega dalej nie pisze po polsku.
Zgłoś
biorgul 2015-02-11, 23:49
jestes zjebem bo piszesz p[o ang. Nie bede pisal "BTW"
"przy okazji"- lubie otwor dupny swojej zony...
Zgłoś
Marian5 2015-02-13, 1:43 3
P: Jaka jest różnica między jazdą we mgle i zjadaniem kota?

O: Kiedy zjadasz kota przynajmniej widzisz tę dupną dziurę przed sobą.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów