📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rutik napisał/a:
To nie jest cockney po pierwsze a po drugie nie jest akcentem używanym przez roboli. Cockney generalnie posługują się mieszkańcy wschodniego Londynu.
Może i jestem przygłuchy i masz rację, ale co do wschodniego Londynu bym się kłócił, bo tam najczęściej posługują się Punjabi
Cytat:
ale co do wschodniego Londynu bym się kłócił, bo tam najczęściej posługują się Punjabi
To podobnie jak w stolicy Dolnego Śląska, Wrocławiu. Przewaga akcentu ukrainskiego.
@agoth zamknij mordę frajerze. Zajebisty dowcip poszczałem się w majty ze śmiechu, a kurwa co widze jak skroluje na dół? Jakąś narzekającą pizdę. Zawsze kurwa, pod każdym jebanym filmikiem
@up
Przykro słyszeć że w tym wieku nadal się moczysz, ale dobrze że mówisz o tym swobodnie, przynajmniej akceptujesz siebie w 100% i się nie wstydzisz.
Przykro słyszeć że w tym wieku nadal się moczysz, ale dobrze że mówisz o tym swobodnie, przynajmniej akceptujesz siebie w 100% i się nie wstydzisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów