📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Biorąć pod uwagę śmiech, kolor ubioru prankstera i ogólny sposób w jaki się nosi, można dojść do bardzo homofobicznych wniosków, min. że to on oferował obciąganko za klakson.
agoth napisał/a:
to on oferował obciąganko za klakson.
ja bym nawet to uściślił i stwierdził że i bez klaksonu ma potrzebę chapania dzidy
to teraz będzie wracał 40 km piechotą a żart nawet spoko, wyjmijcie kije z dupy
Żart dobry, kierowca zajebisty, akcent ma dobry w ryj. Lubię brytyjski akcent języka angielskiego. Jeśli ktoś wie, to niech napiszę jakim akcentem koleś mówi.
Do Kotorminatora. Ten akcent jest z południa Anglii. Dokładnej lokalizacji niestety ci nie podam. Pozdro.
W końcu jakiś prank, z którego można się pośmiać Świetny pomysł
O chuj każdy oburzony. Jednak sam bym zrobił w robocie tak żart, bo czasem tak palnik w niej odpierdala, że lepiej odjebać coś takiego niż szefa. Jednak każda stuleja z sadola musi pokazać jak go boli, że ktoś się pośmieje w pracy. Są żarty które nie robią nikomu krzywdy, a osoba nie wraca cała w cieście czy gównie wkurwiona do domu.
Tę obce języki jednak są zdradliwe, bo ja bym nie klaksonował w obawie, że "klakson za loda".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów