Ty już piszczysz jak mała dziewczynka,jak ciebie rucha stary.
Oo twardziel się znalazł, pewnie z uśmiechem na ryju przyjmujesz kutangi ojców.
Od polskich pajączków śmigających pod domach, to co najwyżej swędzenia i uczulenia dostaniesz, jak cię ukąsi któryś...
W dupie byłeś, gówno widziałeś cymbale. A o sieciarzu jaskiniowym czy kolczaku zbrojnym słyszałeś? Nie? Jakoś mnie to nie dziwi... Niby 5 dych na karku a głupiiiiiiii
Cieniasy z was. Pajączków boicie się... W pl to nawet jadowitych nie ma...
Zejdź kurwa do wilgotnej piwnicy to na pewno spotkasz Sidlisza piwnicznego, a najgorszym wypadku to spotkasz Sieciarza jaskiniowego i lepiej go nie dotykaj.
W domu na pewno masz jakaś starą szafę która stoi xx xxx lat to tam w kątach spotkasz bardzo fajnego i łagodnego pajączka Kątnik domowy lub Nasosznik
Zejdź kurwa do wilgotnej piwnicy to na pewno spotkasz Sidlisza piwnicznego, a najgorszym wypadku to spotkasz Sieciarza jaskiniowego i lepiej go nie dotykaj.
W domu na pewno masz jakaś starą szafę która stoi xx xxx lat to tam w kątach spotkasz bardzo fajnego i łagodnego pajączka Kątnik domowy lub Nasosznik
Poza tym ze sa kurwa obrzydliwe to sa niegroźne bo och jad jest chuja warty jak wszystkich w Polsce. Jaki kraj takie pająki. Ukąszenie jest tylko bolesne
Ściśnij srom mała gówniaro! Każdy wie, o jaki jad mi chodzi, tylko ty i te kilka cymbałów cię propsujących musiało się spruć.
Od polskich pajączków śmigających pod domach, to co najwyżej swędzenia i uczulenia dostaniesz, jak cię ukąsi któryś...
Ojej, klasyczne "Nie mam argumentów więc użyję ad personam". Nikt tu nikogo nie propsuje ciemnoto, tylko potwierdzają że mam rację. Bo słaby jad =/= brak jadu, więc twierdzenie że w Polsce nie ma jadowitych pająków jest nieprawdziwe. Dlatego polecam następnym razem zamknąć mordę i poczytać zanim zabierzesz głos. A na jedynego cymbałą wyszłaś tutaj ty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów