📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie mam arachnofobii, ale zawału dostać można
Osiwiałabym do reszty.
Ja pierdole. Zesrałbym się bankowo i zaczął piszczeć jak mała dziewczynka..
Cieniasy z was. Pajączków boicie się... W pl to nawet jadowitych nie ma...
Baronessa napisał/a:
Zanim coś pierdolniesz na temat o którym nie masz pojęcia to się najpierw doinformuj. Poza pewną bardzo małą grupą, wszystkie pająki posiadają jad, również te w Polsce.
Linothelemegatheloides napisał/a:
Zanim coś pierdolniesz na temat o którym nie masz pojęcia to się najpierw doinformuj. Poza pewną bardzo małą grupą, wszystkie pająki posiadają jad, również te w Polsce.
A Ty już nie powinieneś nazywać się sericata?
Nie boję się tych 6 okich owadów ale wieczorem wykonując jakąś czynność i widząc to ścianie dziwnego .....Co nagle sie odrywa i leci mi na ryj ....
KrystekKrystek napisał/a:
A Ty już nie powinieneś nazywać się sericata?
A i owszem ale stara nazwa lepiej brzmi ^^
Baronessa napisał/a:
Ależ są , poczytaj sie dowiedz wiecej nim zaczniesz pisac. Flecie
Zbroja obsrana na 1000% a winowajca wpierdol obskoczy kijem od tego mopa.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Ja pierdole. Zesrałbym się bankowo i zaczął piszczeć jak mała dziewczynka..
Ty już piszczysz jak mała dziewczynka,jak ciebie rucha stary.
Linothelemegatheloides napisał/a:
Ściśnij srom mała gówniaro! Każdy wie, o jaki jad mi chodzi, tylko ty i te kilka cymbałów cię propsujących musiało się spruć.
Od polskich pajączków śmigających pod domach, to co najwyżej swędzenia i uczulenia dostaniesz, jak cię ukąsi któryś...
Co to jest do kurwy ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów