📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
No śmiechom nie było końca...
typowa cygańska impreza
Już pomijam, że wyglądają na typowych Włochów z południa, ale kurwa nawet na polówce masz jak byk napisane...
Żart dobry, sam bym miał z niego niezłą bekę
fAzI78 napisał/a:
A co to kogo? Tak samo ciapate jak każde inne robaki
Oraz takie same debile, jak ludzie twojego pokroju
MaszAyahuaskę napisał/a:
Mam koszulkę z napisem "Portugal"... tylko gdzie się zapodział mój portugalski paszport...
Już pomijam, że wyglądają na typowych Włochów z południa, ale kurwa nawet na polówce masz jak byk napisane...
No popatrz, popatrz. Wyszło szydło z worka, a ja głupi się zastanawiałem skąd się bierze te bogactwo i dobrobyt zachodnich krajów.
MaszAyahuaskę napisał/a:
Rozumiem że jak polak ma na koszulce napisane Brazil to jest wtedy brazylijczykiem tak ? no kurwa geniusz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów