dobry pomysł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda, że nie dostała odłamkami szkła w ryj ;( potem by w papierowej torbie na jej łbie ją ruchał
Hmmm, zdaje się że już widziałem tą blondynę w jednym z pranków tego gościa, również udanym ;]
Naprawdę, nietrudno jest mieć brzydszą dziewczynę niż ta. A ten dureń jeszcze ryzykuje, że jej ryjka poparzy i będzie musiał żyć z inwalidą. No po prostu szkoda słów.
@Barnaba666
znajdzie sobie nową, po co żyć z inwalidą?
żyje w czasach w których nie kupuje się drobnych prezentów wybrance by zrobić jej miłą niespodziankę.
Teraz robi jej się chujowego psikusa i nagrywa to, aby potem pokazać światu, że takie zachowanie jest cool...
Teraz robi jej się chujowego psikusa i nagrywa to, aby potem pokazać światu, że takie zachowanie jest cool...
WhiteAngel napisał/a:
@Barnaba666
Nie wiem, spytaj mamy
Na koniec laska miała taką mine jak by się zesrała lub usiłowała...
Żart zacny... Ale najlepsze jest to, że teraz przez najbliższy miesiąc nie da mu dupy.
chcialbym zobaczyc Wasze dziewczyny, skoro to jest pasztet. pewnie wiekszosc z Was "spi" z dziewczynami z redtube...
Gorzej jak by chciała ja powąchać ;DD SADYZM :DDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów