dobry pomysł
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
szkoda, że nie dostała odłamkami szkła w ryj ;( potem by w papierowej torbie na jej łbie ją ruchał
Hmmm, zdaje się że już widziałem tą blondynę w jednym z pranków tego gościa, również udanym ;]
znajdzie sobie nową, po co żyć z inwalidą?
żyje w czasach w których nie kupuje się drobnych prezentów wybrance by zrobić jej miłą niespodziankę.
Teraz robi jej się chujowego psikusa i nagrywa to, aby potem pokazać światu, że takie zachowanie jest cool...
Teraz robi jej się chujowego psikusa i nagrywa to, aby potem pokazać światu, że takie zachowanie jest cool...
WhiteAngel napisał/a:
@Barnaba666
Nie wiem, spytaj mamy
Żart zacny... Ale najlepsze jest to, że teraz przez najbliższy miesiąc nie da mu dupy.
chcialbym zobaczyc Wasze dziewczyny, skoro to jest pasztet. pewnie wiekszosc z Was "spi" z dziewczynami z redtube...
Gorzej jak by chciała ja powąchać ;DD SADYZM :DDD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów