Zabawy hamerykanów w Iraku, powiedzieli dwóm żołnierzom że kot utknął w środku wiatraka.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nic dziwnego, że ropa po 6złoty jak takie chuje jej pilnują
#up
Ktoś się tu powinien doedukować ile kosztuje produkcja paliwa wytworzonego z ropy zanim narzuci się te wszystkie bzdurne podatki typu akcyza...
Ktoś się tu powinien doedukować ile kosztuje produkcja paliwa wytworzonego z ropy zanim narzuci się te wszystkie bzdurne podatki typu akcyza...
na wakacje pojechali, w 23sek widac nawet jakąś zjazdówkę ogarneli
a co mają w wojsku jak pizdy siedzieć
Kurwa, ale wy chujowi jesteście. Większość tych amerykanów to tacy sami ludzie jak my, a w wojsku trzeba się czasem odstresować jak są na misji. Nie jeżdżą tam dla jaj, tylko zarabiać na swoje rodziny. Ale też nie siedzą non stop z karabinem w ręku jak niektórzy przed kompem z chujem w łapie.
Żart uważam za fajny, pomysłowy. Chociaż wolałbym zobaczyć na hardzie filmik jakby tam naprawdę kot był
Żart uważam za fajny, pomysłowy. Chociaż wolałbym zobaczyć na hardzie filmik jakby tam naprawdę kot był
pewnie mudżyn nagrywał bo piszczy jak by go bracia w du*e jebali..
i zabawy żołnierzy
Kurwa nie wiatrak!!! pl.wikipedia.org/wiki/Wiatrak
Cytat:
Niby biedny kraj ale co tam robi rower do dirtu za 1,5tyś zł ?! o.o
Polacy przywieźli i opchnęli za dwa wielbłądy...
zajebiści marines ...a głosiki i śmiech mają jak ostatnie pizdy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów