Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak mądrzejsza od przeciętnego hindusa. Przynajmniej przeżyła i nie zasmrodziła spalenizną atmosfery
Do zabicia takiego zwierzęcia chyba trzeba dużo mocniejszego napięcia niż do ubicia wygłodzonego hindusa.
Do zabicia takiego zwierzęcia chyba trzeba dużo mocniejszego napięcia niż do ubicia wygłodzonego hindusa.
trafiłeś prosto w odbyt. tfu! w punkt. hehehehehe
No właśnie nie. Krowa ma większe napięcie krokowe od człowieka
Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe. jaki to jest ból to ja pierdolę , po prostu ścina cię z nóg . Boli tak, że nie zapomnisz tego do końca życia.
weź ty się jebnij w łeb lepiej bo nie masz zielonego pojęcia co piszesz
Kółka razy popieścił mnie prąd bo lubię majsterkować. 220 V jeszcze ujdzie szok , itd. lepsze niż kreska koksu. Ale prawdziwe kopnięcie to jest 380 V międzyfazowe. jaki to jest ból to ja pie**olę , po prostu ścina cię z nóg . Boli tak, że nie zapomnisz tego do końca życia.
Przy odrobinie szczęścia zapominasz po kilku minutach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów