Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anielica180 napisał/a:
Tusk sk🤬iel poza tym to po kiego grzyba dajesz gwiazdki jako cenzure to nie demoty K🤬A !!!smierc skur**el
prawda jest taka, że to nie prędkość zabija tylko brak umiejętności kierowców

@WhiteAngel: A jakie to umiejętności trzeba mieć, żeby pokonywać ciasne zakręty przy prędkości ponad 100km/h jak to większość tych co trafili do rowu? Driftu? Człowiek nie jest w stanie przewidzieć niektórych zachowań lub sytuacji i c🤬ja zrobi z tymi swoimi umiejętnościami, chyba że samochód posiada skrzydła. Już niejeden "mistrz kierownicy" trafił za kratki czy do kostnicy.
No i wlasnie tak bylo panie policjancie i myslalem ze to pana kolega zmienia znak.

Śmiejecie się a w innych krajach takie znaki istnieją na ekspresówkach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie