📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Te murzyny nie mają racji,skąd wiadomo ogólnie,że pierdział w jego kierunku?
Wiedziałem, że zwierzęta mają lepszy węch
zajebiste....chyba się zesrałem
Przeczytałem "szczepienie murzynów"...
Hehe dobre jaja sobie zrobili:) filmik zasluguje na conajmniej 200piwek:)
Dowód, że nie tylko rasiści to debile, ale też że debile to rasiści... Kolegom z góry gratuluję smaku i poczucia humoru.
nie wiedziałem że nawet murzyńskie babcie madafakami nakurwiają
A mi się właśnie podoba ich reakcja. Oni są szczerzy i jest w nich jakieś życie. U nas każdy by spuścił głowę i udawał że nic się nie działo, zero interakcji społecznych. Jesteśmy jak takie warzywa. Ale śmiejcie się dalej. Może lubicie jak wam pierdzą ludzie pod nosem.
Cytat:
A mi się właśnie podoba ich reakcja. Oni są szczerzy i jest w nich jakieś życie. U nas każdy by spuścił głowę i udawał że nic się nie działo, zero interakcji społecznych. Jesteśmy jak takie warzywa. Ale śmiejcie się dalej. Może lubicie jak wam pierdzą ludzie pod nosem.
Nastoletni anarchista
Mi się pan w białej koszulce kojarzy z takim jednym panem z Norwegii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów