📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Caramon napisał/a:
Tak wygląda postawa sadystyczna.
Postawa sadystyczna toby była gdyby sobie żartowali, po tym jak się okazało, że to faktycznie zwłoki. Tak to zwykłe pierdolenie w bambus.
Farołrz napisał/a:
Postawa sadystyczna toby była gdyby sobie żartowali, po tym jak się okazało, że to faktycznie zwłoki. Tak to zwykłe pierdolenie w bambus.
Najpierw wyruchali, dopiero później okazało się, że to prawdziwe zwłoki. Tak powinno być.
Zenonn napisał/a:
A to ze zwłok pożartować nie można ?
Wszystko można- co nie można,byle z wolna i z ostrożna.
kiedyś byłem w bardzo podobnej sytuacji; na nocnym łowieniu ryb wydawało się że coś większego jest w wodzie i krąży wraz z nurtem między ostrogami. Jak zaczęła robić się szarówka i było widać trochę wyraźniej i wyglądało to jakby to była świnia (w pobliżu tam jest kilka wiosek), więc sobie żartowaliśmy. Kilka godzin później inni wędkarze wezwali policję no i się okazało że to był człowiek, z brzuchem wypełnionym kamieniami. Pamiętam że dość długo nie potrafiłem się przekonać do ryb, zwłaszcza do węgorzy (bo są padlinożercami).
jedyne źródło jakie znalazłem, niestety bez zdjęć z tamtych lat: gazetalubuska.pl/z-odry-wylowiono-zwloki-bez-glowy-ofiara-byla-torturo...
jedyne źródło jakie znalazłem, niestety bez zdjęć z tamtych lat: gazetalubuska.pl/z-odry-wylowiono-zwloki-bez-glowy-ofiara-byla-torturo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów