📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać po mordach, że są jacyś niedorozwinięci, ludźmi specjalnej troski. Za moich czasów mówili na takich ,,e-S-y'' w szkole.
Kurwa, ja normalnie pierdolca dostaje jak widze tych pojebow... Wkurwienie wzrasta w potegi n-tej! KURWA!
To są dzieci. Jak pan krzyknął to od razu minki miały jakby tata z wywiadówki przyszedł... haha zachód to żart
Oni tacy naćpani, czy to cały weganizm im tak szkodzi? Te lewary to jednak zjebane są...
Protestują przeciw ropie? No to dlaczego mają kamizelki odblaskowe wykonane z tworzywa sztucznego produkowanego z ropy? Oni są pojebani od urodzenia, czy zwycięski plemnik był już pojebany? Zadziwiające, ze te same pojeby oblewały futra farbą, bo zrobione ze zwierząt, teraz protestują przeciw ropie i tworzywom sztucznym. A czy do kurwy nędzy ubrania zrobione z pokrzyw będą dobre?!
Te eko zjeby powinny spotkać się w pobliżu wulkanu w czasie erupcji. Niech tam protestują. Albo w rosji na placu czerwonym. Zjeby pierdolone
Nikt nie zauważył, że akcje tych pojebów nasiliły się jak ruscy zaczęli dostawać wpierdol na ukrainie. Tak, są to kurwy wynajete przez kreml
co z nich będzie ani to wpierdol spuścić ani wyruchać szok
Zagonić ścierwo do roboty skoro mają czas całymi dniami zasrywać normalnym ludziom życie.
Jak już auta zaczęły jechać, to za ramię i w drugą stronę pod koła jednego skurwiela
Tak właśnie biały mężczyzna powinien ponownie zacząć zaprowadzać porządek w stworzonej przez siebie cywilizacji.
Szkoda że jest duże ryzyko że zaraz jakieś pasożyty z urzędów czy sędziowie płci żeńskiej będą takiego ciągły po sądach i wydawały wyroki w zależności od sytuacji w swoich majtach.
Biedna Europa która oddała władze w ręce kobiet i jest bezbronna w stosunku do ich samowolki.
Szkoda że jest duże ryzyko że zaraz jakieś pasożyty z urzędów czy sędziowie płci żeńskiej będą takiego ciągły po sądach i wydawały wyroki w zależności od sytuacji w swoich majtach.
Biedna Europa która oddała władze w ręce kobiet i jest bezbronna w stosunku do ich samowolki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów