Kolejny bohater bez peleryny
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać po mordach, że są jacyś niedorozwinięci, ludźmi specjalnej troski. Za moich czasów mówili na takich ,,e-S-y'' w szkole.
K🤬a, ja normalnie p🤬lca dostaje jak widze tych pojebow... Wk🤬ienie wzrasta w potegi n-tej! K🤬A!
To są dzieci. Jak pan krzyknął to od razu minki miały jakby tata z wywiadówki przyszedł... haha zachód to żart
Oni tacy naćpani, czy to cały weganizm im tak szkodzi? Te lewary to jednak zj🤬e są...
Protestują przeciw ropie? No to dlaczego mają kamizelki odblaskowe wykonane z tworzywa sztucznego produkowanego z ropy? Oni są poj🤬i od urodzenia, czy zwycięski plemnik był już poj🤬y? Zadziwiające, ze te same pojeby oblewały futra farbą, bo zrobione ze zwierząt, teraz protestują przeciw ropie i tworzywom sztucznym. A czy do k🤬y nędzy ubrania zrobione z pokrzyw będą dobre?!
Te eko zjeby powinny spotkać się w pobliżu wulkanu w czasie erupcji. Niech tam protestują. Albo w rosji na placu czerwonym. Zjeby p🤬lone
Nikt nie zauważył, że akcje tych pojebów nasiliły się jak ruscy zaczęli dostawać wp🤬l na ukrainie. Tak, są to k🤬y wynajete przez kreml
co z nich będzie ani to wp🤬l spuścić ani wyr🤬ać szok
b................u
2023-06-29, 21:46
Zagonić ścierwo do roboty skoro mają czas całymi dniami zasrywać normalnym ludziom życie.
Widać, że to rowerzysta, a nie pedalarz.
Jak już auta zaczęły jechać, to za ramię i w drugą stronę pod koła jednego sk🤬iela
Tak właśnie biały mężczyzna powinien ponownie zacząć zaprowadzać porządek w stworzonej przez siebie cywilizacji.
Szkoda że jest duże ryzyko że zaraz jakieś pasożyty z urzędów czy sędziowie płci żeńskiej będą takiego ciągły po sądach i wydawały wyroki w zależności od sytuacji w swoich majtach.
Biedna Europa która oddała władze w ręce kobiet i jest bezbronna w stosunku do ich samowolki.