Kierowca mimo tak trudnej sytuacji postanawia się nie zatrzymywać Pasażer z tyłu też zadowolony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A po co się miał zatrzymywać? Też bym rzygał prowadząc niemieckie auto...
Kierowca z chorobą lokomocyjną. Przejebane.
Ale widać, że ma to obcykane, pewnie zawsze rzyga kiedy prowadzi, więc dla niego to już rutyna
Ale widać, że ma to obcykane, pewnie zawsze rzyga kiedy prowadzi, więc dla niego to już rutyna
maki1981 napisał/a:
Inne nazwyA po co się miał zatrzymywać? Też bym rzygał prowadząc niemieckie auto...
Jeep Liberty I
Producent Jeep
Projektant Bob Bonifacy
Zaprezentowany 2001
Okres produkcji 2001 - 2006
Miejsce produkcji Iran, Teheran
Stany Zjednoczone, Toledo, Ohio
Egipt, Kair
Wenezuela, Walencja
Jeep – początkowo potoczna nazwa amerykańskich samochodów terenowych produkowanych od 1941 roku przez firmę Willys-Overland. Obecnie samochody tej marki produkowane są przez firmę Chrysler (koncern Fiat Chrysler Automobiles)
-niemieckie chuj. A pewnie golfem jeździsz;D
Właśnie też miałem go uświadomić. Można zabrać postawione piwo? Bo dałem makiemu przed obejrzeniem filmu
Jedzie do monopolowego, bo alkohol się skończył, a dodatkowo rzygając pozbywa się go za szybko z organizmu i obawia się wstrząsu odstawienniczego :p
@up tam wyżej
Mój błąd. Oglądałem na komórce i na małym ekranie myślałem, że audi.
A tak prywatnie, to mam poloneza...
Mój błąd. Oglądałem na komórce i na małym ekranie myślałem, że audi.
A tak prywatnie, to mam poloneza...
Kolor włosów przypadkowy
pewnie zobaczył Niemkę
Tak się zastanawiam co bym zrobił w takiej sytuacji, ale chyba bym sobie narzygał za koszulkę zamiast na wnętrze auta, bo dużo łatwiej wziąć prysznic a koszulkę wyjebać, niż pozbyć się wymiocin i smrodu z wnętrza auta.
dawno temu był taki filmik co trzech typa jechało transitem czy czymś podobnym i też rzygali jak pojebani, może ktoś jest to w stanie wygrzebać odmętów internetu?
@longlong7 co jest takiego typowego na kierownicy, zegarach, kokpicie tudzież drzwiach że wyłoniłeś model Liberty I?
Najebane ścierwo.
Całkowita utylizacji całego samochodu z zawartością,za potencjalne Zabójstwo.
Całkowita utylizacji całego samochodu z zawartością,za potencjalne Zabójstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów