📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
link911 napisał/a:
Rugby to nie sport amerykanów.Co wy pieprzycie! Fajne laski przedstawiają beznadziejny sport hamerykanów.
Rugby pochodzi z Wielkiej Brytanii.
Amerykanie grają w football amerykański, coś jak rugby tyle, że w ochraniaczach.
Ich wcześniejsze produkcje były dużo lepsze , szczególnie ta z lekcją pierwszej pomocy
link911 napisał/a:
Co wy pieprzycie! Fajne laski przedstawiają beznadziejny sport hamerykanów. Piwo leci! Bo jest na co popatrzeć Slow motion robi swoje...
nazwa Rugby jest od miasta w Anglii
nadal jestes pewien ze to amerykanski sport?
Bardzo soczyste te zasady, Schrupałby
i da sie ? da sie wymyslec dobry sposob nauczania to niech to teraz w szkolach wprowadza !!!
Tak powinny wyglądać kobiety ! i mam tu na myśli nie urodę,bo ta jest na poziomie ponad przeciętnym,a sylwetki i ilość posiadanego tłuszczu...bądź jego braku mniam.
idę puknąć, nie zarzucać! ....
Zaraz, zaraz... To tutaj były przedstawiane jakieś zasady?!
Smarxus napisał/a:
Ufff... Myślałem że się zakochałem ale zwaliłem konia i mi przeszło
Ufff... Stare, Ahhh nie modne iii... do dupy nie podobne...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów