📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Nie da się browara nie postawić. Najlepsza ta czarna z "8".
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
UP
A ten jeszcze wybrzydza.
A ten jeszcze wybrzydza.
Xenomorph08 napisał/a:
A ten jeszcze wybrzydza.
Wybrzydzanie i narzekanie to domena narodu Polskiego.
Xenomorph08 napisał/a:
UP
A ten jeszcze wybrzydza.
Jakie wybrzydza, jakie wybrzydza? Każda z tych suk mogłaby mieć kutacha podpiętego pod 220V i zabójcze zamiary a i tak bym się im oddał na jedno skinienie Twierdzę jedynie, że czarna ósemka najlepsza...
@Lnkk z całym należnym szcunem, ale polskiego piszemy małą literą,. Kurwa
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
androgenius napisał/a:
@Lnkk z całym należnym szcunem, ale polskiego piszemy małą literą,. Kurwa
Późno jest, początkowo miałem "domeną Polaków", zmieniłem a literko nie zmniejszyłem.
I wszystkie cierpią na skurcz mięśni wokół ust, przez co nie mogą ich zamknąć.
Lnkk napisał/a:
domena narodu Polskiego.
androgenius napisał/a:
polskiego piszemy małą literą,
Nie czepiaj się, może jest patriotą
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów