Łohoho! Długo musiała tej ściery nie zmieniać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Była już akcja ze szczotką do gówien, a teraz ze ścierką do naczyń..
Brakuje tylko, żeby ze szczoteczki do zębów wyrastały rośliny
kilomajonezu napisał/a:
Już szukam...
wyobraźcie sobie, że nasienie ma a tyle dużo substancji zapasowych, że potrzebna mu tylko woda i nawet w pępku by Wam wyrosło.... potem przecież zdechnie na tej ścierze, chyba, że będziecie nawozić
"Łohoho! Długo musiała tej ściery nie zmieniać." W mokrej ścierze nasionko wyrośnie tak w 3 dni.
to raczej jego gacie, ale niech się wypowie ekspert
Cytat:
Mówisz i masz
Wszystko zależy od gatunku(i jego strategii rozmnożeniowej). Skrzydlaki klonu potrafią nawet "stwierdzić" czy są odpowiednie warunki świetlne do skiełkowania.
Zielony odpręża. Żałujecie kobiecie trochę przyjemności? Cały dzień ma tam zapierdalać to niech się nacieszy.
Ujebany zlewozmywak, pusty dozownik/pojemnik po mydle, "niebieska" ściara z biedry, dłoń nie naznaczoną ciężką pracą = AKADEMIK JAK CHUJ
(Według nowego regulaminu) Moim zdaniem takie wrzuty niszczą renomę tej strony i zaczyna się ona upodabniać w pewnym stopniu z kwejkiem, gdzie trafia byle co,
Więc kurwa ogarnijcie sie z takimi wrzutami ja pierdole....
Więc kurwa ogarnijcie sie z takimi wrzutami ja pierdole....
K-Paxian napisał/a:
wyobraźcie sobie, że nasienie ma a tyle dużo substancji zapasowych, że potrzebna mu tylko woda i nawet w pępku by Wam wyrosło.... potem przecież zdechnie na tej ścierze, chyba, że będziecie nawozić
Zaciekawiłeś mnie, że gdzie miałeś wtedy to nasienie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów