Dwóch Ormian pod ostrzałem azarskiego snajpera, na pewno ciekawy film dla wszystkich koneserów filmików z wojen
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
AnalAcrobat napisał/a:
Jebie fejkiem ten film.
Bardziej jebie debilem komentującym. Który bez żadnego argumentu wygłasza swoją tezę.
mesjans napisał/a:
Bardziej jebie debilem komentującym. Który bez żadnego argumentu wygłasza swoją tezę.
Mam argument. Po pierwsze kule świstają nad głową, a oni sobie gadają jak przy piwku. Po drugie strzela z kalacha na oślep do snajpera ktorego nie widzi. Po co? Chyba tylko po to żeby pokazywać całej reszcie swoje położenie. Trafienie w niego to szansa mniejsza jak wygrać dwa razy z rzędu w euro jacpot. Po 3, snajperka zrobiłaby raczej większe szkody niż czerwone spodnie i uśmiech na twarzy. Po 4 chuj Ci w dupe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów