Dwóch Ormian pod ostrzałem azarskiego snajpera, na pewno ciekawy film dla wszystkich koneserów filmików z wojen
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Podziwiam goscia..za spokoj i opanowanie its okey.. a gira zlamana
Piszą w komentarzach, że obaj zginęli w 2020 co mnie nawet nie dziwi, skoro bardziej od przeżycia skupiali się na aktorstwie
Wszyscy walczą o pokój aż się leje krew....
Panu kamerzyście to chyba się podobało, że do niego strzelają. Brakowało tylko, żeby włączył zooma i próbował nagrać tego snajpera.
Jebie fejkiem ten film.
Refjudżis łelkom
Co to za snajper, który ciągle strzela. Cipa a nie snajper...
Dobry jakościowo materiał.
ZajętyPelikan napisał/a:
Co to za snajper, który ciągle strzela. Cipa a nie snajper...
widzę mamy tu weterana niejednej strzelanki
Dagom napisał/a:
Panu kamerzyście to chyba się podobało, że do niego strzelają. Brakowało tylko, żeby włączył zooma i próbował nagrać tego snajpera.
a co jeśli powiem Ci, że filmując nie musisz mieć głowy za kamerą, a np na wyciągniętej ręce?
croyna napisał/a:
widzę mamy tu weterana niejednej strzelanki
a co jeśli powiem Ci, że filmując nie musisz mieć głowy za kamerą, a np na wyciągniętej ręce?
Na logikę, snajper chyba powinien pozostać niezauważony? aż szkoda mi czasu na dyskusję z kretynem Twojego pokroju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów