📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten rudy chuj z piegami umoczył!
Już uwierzę, że z tych trzech tylko rudy zaruchał
Co za oszustwo! I zasada - nie wywołujemy wilka z lasu!
enjoypoznan napisał/a:
Ten rudy chuj z piegami umoczył!
POLAK_nie_polaczek napisał/a:
Już uwierzę, że z tych trzech tylko rudy zaruchał
Mówicie tak tylko dlatego bo ma dłuższego wała niż wy
BluntedAstronaut napisał/a:
Mówicie tak tylko dlatego bo ma dłuższego wała niż wy
Idź gdzieś indziej leczyć kompleksy rudzielcu
To było oczywiście w ramach żartu w taki piękny, kurwa za gorący dzień, nic osobistego Tak tylko dodam bo widzę, że kolega nieco wzburzony
Jeśli rysunek przedstawiałby polkę to pewnie nie rudy, a czarny by tam stał.
Pierwszemu ssie xD
Śmiechem ,żartem ale zobaczycie jeszcze dzięki reformom Krystyny Szumilas (minister edukacji)
takie zadania pojawią się na maturze, albo u 6 latków w książkach wypychanych na siłe do szkoły
takie zadania pojawią się na maturze, albo u 6 latków w książkach wypychanych na siłe do szkoły
Chciałem napisać o tym jak rozyebałem ten labirynt i zaskoczyć wszystkich wynikiem rudego kutasa w ustach pani z krzywym cyckiem dzięki czemu mógł bym cieszyć się najlepszym komentarzem przez wiele miesięcy, ale huj tam. Napiszę o tym, że powinniśmy jako Polacy zrobić referendum i na pytanie "Czy jesteś za odbieraniem Całego majątku politykom niewywiązujących się ze swoich obietnic i wpierbalaniem ich do więzień na resztę życia?" Odpowiadać:
A: TAK!
B: JESTEM ZA!
Dziękuję.
A: TAK!
B: JESTEM ZA!
Dziękuję.
To we Francji, tam pełno peda... homoseksualistów, ciap... wróć muzułmanów, i nawet jak widać rudzi dostają co-nieco.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów