📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zesraj się, a nie daj się!
hahaha dokładnie tak mówią!
Ale nie dlatego, żeby się posrać bo to akurat małe miki. Chodzi o to, że postrzał w żołądek który jest pełny to murowany zgon.
Sikanie to tam chuj. Jak oberwałem odłamkiem drzwi w astanie to też się posikałem (na szczęście nieznacznie)
Widać od początku, że gacie jebły na dupie, a brodaty miał szczęście. Mógł posrać się na niego
w zeszłym roku na zawodach w Elblągu gościu obsrał drugiego, po przerwaniu walki podszedł do stolika sędziowskiego gdzie były artykuły pierwszej pomocy, ręcznikami podtarł sobie przy wszystkich dupę, rzucił to na ziemie i świat amatorskiego mma już go więcej nie widział
Dobrze że miał gacie bo się zesrał w gacie a nie narobił na macie... Wait...
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Ten koleś sra leczo.
Same pedały na tym sadolu. Nikt nie zauważył cycków na 1:09...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów