📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Do walki zawsze z pustym żołądkiem, tak mówili w wojsku. Jak mniemam, była to ostatnia walka wieczoru, pozostali zawodnicy uzgodnili remisy....
Widać, że przyjmował uchodźców
mógł chociaż stanąć w miejscu i wysrać się do końca, a tak to latał jak srający ratlerek zostawiając gówno wszędzie
W przypadku nawet niewielkiego uszkodzenia kręgosłupa, np. wypadnięcia lub przesunięcia kręgów lub dysków nie niezwykłego. Nie ma się z czego śmiać.
Nutzz napisał/a:
W przypadku nawet niewielkiego uszkodzenia kręgosłupa, np. wypadnięcia lub przesunięcia kręgów lub dysków nie niezwykłego. Nie ma się z czego śmiać.
Dawno nie czytałem bardziej logicznego uzasadnienia zaistniałej sytuacji
A właśnie że jest z czego się śmiać
chciałoby się rzec "Zesraj się a nie daj" ale tutaj się nie sprawdziło
jak zjechał po duszeniu lub po KO, to wcale nie dziwne że mu zwieracze puściły, nie zdarza się to często w mma ale to normalny objaw i być może nie zdążył skoczyć do kibla przed walką
Najlepsze są odgłosy odruchów wymiotnych ładnie już kogoś wznosi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów