ale na ogarniętym gliniarzu po cywilnemu nie robi to wrażenia. Gliniarz robi za to użytek ze służbowej broni. Brazylia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
ale na ogarniętym gliniarzu po cywilnemu nie robi to wrażenia. Gliniarz robi za to użytek ze służbowej broni. Brazylia.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeczytałem tytuł, obejrzałem film: ale jełop.
Przeczytałem opis pod filmem: to dlatego padł jak mucha.
PS: Nie cwaniakuj, bo kiedyś trafisz na lepszego cwaniaka.
Kosmodysk napisał/a:
Przeczytałem tytuł, obejrzałem film: ale jełop.
tyle ze cwaniak sie nigdy nie nauczy;d
Boli go noga
Myślałem że sobie nogę złamał, a tam był błysk flasha pistoletu.
jak sama nazwa wskazuje Broń jest do Bronienia się ... Brawo dla pana policjanta i złote szczyny dla idioty agresywnego !
Szkoda że my Polacy nie możemy się Bronić jak to niewolnicy w chinach czy murzyni na polach bawełny...
Szkoda że my Polacy nie możemy się Bronić jak to niewolnicy w chinach czy murzyni na polach bawełny...
Dobrze, że jest opis, bo bym tego strzału nie zobaczył i myślał sobie jakim trzeba być kaleką, by się pokonać swoim własnym atakiem, a tak sobie myślę jakim trzeba być kaleką, by na strzelaninę pójść bez broni.
Asuritta napisał/a:
jak sama nazwa wskazuje Broń jest do Bronienia się ... Brawo dla pana policjanta i złote szczyny dla idioty agresywnego !
To ma dwie strony medalu. Wtedy zapewne nie atakowałby go z buta tylko również by go odjebał z klamki. A przynajmniej miałby taka możliwość.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów