Tego się brazylijskie motopizdeczki nie spodziewały.0:25
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Hahaha.
-kurwa. Jak mogłeś go nie trafić w banię. Przecież to było 20 metrów.
-no sorry kurwa no. Motor podskoczył na kamieniu.
-motor srotor kurwa dzięki Pedro teraz będziemy pisać kwity cały dzień.
-mówiłem, żeby go nie brać na patrol bo strzela jak cipa.
-kurwa. Jak mogłeś go nie trafić w banię. Przecież to było 20 metrów.
-no sorry kurwa no. Motor podskoczył na kamieniu.
-motor srotor kurwa dzięki Pedro teraz będziemy pisać kwity cały dzień.
-mówiłem, żeby go nie brać na patrol bo strzela jak cipa.
co się tu odwaliło wygląda jakby mafia broniła teren bo policja tak bez zapowiedzi raczej nie napierdala z AK47 :V
Elegancko, jeb jeb i po sprawie, a nie lewackie pierdolenie godność, prawa człowieka, status podejrzanego, wyrok, bla bla bla.
Gdyby nie to że są na motorach powiedziałbym że to BOPE oni najpierw strzelają.
mysle ze do konca wieku poradza sobie z przestepczoscia bo dzisiaj sa na etapie dzikiego zachodu z konca XlX w
Hogger napisał/a:
co się tu odwaliło wygląda jakby mafia broniła teren bo policja tak bez zapowiedzi raczej nie napierdala z AK47 :V
Zakładam że gdyby Ci przed oczami położyć ak i akm to byś nie wiedział które to które, beryla też pewnie byś nazwał ak 47 ale mniejsza o to...
Z tego nagrania to i specjalista miał by problem wywnioskować z czym oni tam byli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów