18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Ravager 2012-06-23, 12:54
Oj, dostać z nią jakiś przydział w samym sercu jakiejś puszczy, gdzie nie dochodzi żadna droga... Ehhh...
Zgłoś
a................0 2012-06-23, 13:05 10
Ja tu myślałem, że powiedziała coś kompromitującego, oglądam całość... A tu się okazuje, że nic się nie stało, a mamy to na głównej bo rzeczniczka w miarę ładna Równie dobrze mogła to powiedzieć na wizji, że się nie przygotowała, jaki problem?
Zgłoś
xKarolusx 2012-06-23, 13:27 2
alan10 napisał/a:

Ja tu myślałem, że powiedziała coś kompromitującego, oglądam całość... A tu się okazuje, że nic się nie stało, a mamy to na głównej bo rzeczniczka w miarę ładna Równie dobrze mogła to powiedzieć na wizji, że się nie przygotowała, jaki problem?

Zgadzam się w 100%, ta wstawka to syf...
Zgłoś
Fett 2012-06-23, 13:37 1
Skandal, jak ona mogła tak powiedzieć!
Zgłoś
mxmsas 2012-06-23, 13:48
Ciekawe czy daje w dupala...
Zgłoś
robal321 2012-06-23, 14:09 2
@up

lubisz brać w dupę? Od takiej pani rzecznik to nawet nie taki wstyd...
Zgłoś
4x4offroad 2012-06-23, 14:35
chujowy makijaż

emprojekt.info.pl/
Zgłoś
mxmsas 2012-06-23, 14:50 1
@robal321 posłuchaj szanowny niedojebańcu:
Co w mojej wypowiedzi wskazuje, że lubię brać w dupala? Odpowiedź brzmi: nic!
A że ty miałeś ciężkie dzieciństwo i musiałeś spać w nogach u taty z jego dużym palcem w ustach to tylko i wyłącznie twój problem. Nie udał ci się ten marny pocisk i udać się prawa nie miał, bo pisałeś pod presją taty, który zbyt blisko za tobą stoi! O!
Zgłoś
mcmt 2012-06-23, 14:51 2
Ładne, dobrze zarabiające dziewczyny w lesie nie trudno znaleźć przecie

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
P................e 2012-06-23, 15:10
nie rozumiem opisu do filmu. Jakie zaskoczenie, jakie zejście z anteny? o czym ty gadasz?
Zgłoś
robal321 2012-06-23, 15:31
@mxmsas

pytasz czy "daje w dupala", a to wskazuje, że ty chcesz brać.

Fajnie mieć starego zombie, skoro za mną stoi ochłoń misiu bo ci żyłka pierdząca pęknie
Zgłoś
takija 2012-06-23, 15:35 1
mxmsas, nie broń się dojebał Ci i tyle
Zgłoś
mxmsas 2012-06-23, 19:46 1
@robal321
Dasz na zgodę?
Zgłoś
adiemus36 2012-06-23, 20:28
Ja studiuję lesnictwo, powiem Wam - studia ciężkie, ale później praca to faktycznie bajka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów