Podobno miał założone słuchawki i rozmawiał przez telefon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Podobno miał założone słuchawki i rozmawiał przez telefon.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Najlepiej jak ma założone słuchawki, gapi się w telefon i przechodzi przez ulicę bez sygnalizacji. Wczoraj takiego idiotę widziałem, oczywiście spojrzał czy nic nie jedzie będąc 5 metrów od przejścia ale później już nie. Mało brakowało a kierowca by miał przejebane.
Mam wrażenie, że w obecnych czasach nie trzeba wojen światowych, zamachów terrorystycznych czy morderców. Debile po prostu sami się wyeliminują.
Bardziej mi to wygląda na babę, obcisłe spodnie i torba na ramieniu. Tak czy siak, zajebiście go/ją pierdolnęło w łeb.
patitati napisał/a:
Bardziej mi to wygląda na babę, obcisłe spodnie i torba na ramieniu. Tak czy siak, zajebiście go/ją pierdolnęło w łeb.
W dzisiejszych okropnych czasach po obcislych spodniach nie da sie rozróżnić czy to baba czy "męska pipa"
A weź takiego na pasach spotkaj to aż chce się gazu dodać... Ale niestety przez debila nie chce iść do więzienia.
Eeeh to był tylko tramwaj..
To teraz czekam na genialną zmianę prawa że to pieszy przed przejazdem tramwajowym ma zawsze pierwszeństwo i motorniczy powinien zachować należytą ostrożność a w razie potrzeby pieszego przepuścić
Tak zwolnijcie wszystkie snujące się ameby umysłowe z wszelkiej odpowiedzialności nawet tej o własne życie .
Niech wygrywa siła przyzwyczajenia żeby nic nie widzieć i nic nie słyszeć podczas przechodzenia
Bo to przecież kierowca ma uważać. i przepuszczać . Nie bronię chamów drogowych ale piętnuję głupie prawo sprawiające że piesi przełażą bezmyślnie bo zwolniono ich z myślenia.
Jeśli jeden uczestnik ruchu jako pierwszy udzielił pierwszeństwa temu drugiemu to wybitnym nietaktem jest nie skorzystać tylko się targować . Znaki drogowe widoczne w tym filmie jak BYK pomijam .
Tak właśnie działa siła przyzwyczajenia że w tym wypadku PEDALARZ to święta krowa choćby znaki inaczej pokazywały i choćby sam jako pierwszy pierwszeństwa udzielał.
Jeżdżę tamtędy bardzo często i nawet staję 2 metry od przejazdu przytrzymując się ręką końcówki barierki aby pokazać kierowcom że to ja pierwszy pierwszeństwa im udzieliłem. A i tak trafiają się nadgorliwcy którzy chcą być bardziej uprzejmi ode mnie przy okazji zatrzymując wszystkie pojazdy na obu pasach ruchu . Stąd ta irytacja w mym głosie na filmie.
Tak zwolnijcie wszystkie snujące się ameby umysłowe z wszelkiej odpowiedzialności nawet tej o własne życie .
Niech wygrywa siła przyzwyczajenia żeby nic nie widzieć i nic nie słyszeć podczas przechodzenia
Bo to przecież kierowca ma uważać. i przepuszczać . Nie bronię chamów drogowych ale piętnuję głupie prawo sprawiające że piesi przełażą bezmyślnie bo zwolniono ich z myślenia.
Jeśli jeden uczestnik ruchu jako pierwszy udzielił pierwszeństwa temu drugiemu to wybitnym nietaktem jest nie skorzystać tylko się targować . Znaki drogowe widoczne w tym filmie jak BYK pomijam .
Tak właśnie działa siła przyzwyczajenia że w tym wypadku PEDALARZ to święta krowa choćby znaki inaczej pokazywały i choćby sam jako pierwszy pierwszeństwa udzielał.
Jeżdżę tamtędy bardzo często i nawet staję 2 metry od przejazdu przytrzymując się ręką końcówki barierki aby pokazać kierowcom że to ja pierwszy pierwszeństwa im udzieliłem. A i tak trafiają się nadgorliwcy którzy chcą być bardziej uprzejmi ode mnie przy okazji zatrzymując wszystkie pojazdy na obu pasach ruchu . Stąd ta irytacja w mym głosie na filmie.
Ale kurwa zakradł tym tramwajem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów