📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rok '97, rokiem selekcji naturalnej
Powiem tak - 8/15 przypadków już gdzieś wcześniej widziałem na sieci, toteż dodałeś (dla mnie) 7/15 artykułu. Pół piwa nie dam, więc obejdź się zapachem =)
czemu mnie nie dziwi ze wiekszosc to hamerykanie
W 2007 roku naród polski zagłosował na Platformę Obywatelską, która obiecywała stworzyć nad Wisłą drugą Irlandię, zadbać o służbę zdrowia i obniżyć podatki. W 2011 roku naród polski ponownie powierzył ster rządu PO pomimo tego, że nie wywiązała się ona z większości swoich przedwyborczych obietnic.
I jeszcze przykład z Zachodniopomorskiego:
Bartosz Arłukowicz zasłynął w miarę rozsądną i merytoryczną postawą w ustawionym przez PO teatrzyku - KSGZ (Komisji Śledczej ds. Gier i Zakładów). Do parlamentu kandydował natomiast z ramienia LiD-u w okręgu szczecińskim.
W 2011 został przekupiony przez Tuska jak pierwsza z brzegu polityczna dziwka i zmienił o 180 stopni poglądy polityczne (z lewicowych na centroprawicowe). Przeszedł do partii, której nieuczciwość jeszcze parę miesięcy wcześniej wytykał palcem!
Parę miesięcy później były wybory i PełO wystawiło go w Szczecinie. Wyborcy zamiast go kopnąć w dupę za sprzedajność, nieuczciwość i całkowite olanie własnego elektoratu - WYBRALI GO PONOWNIE...
Na Nagrodę Darwina zasługujemy jako naród, bo w przeważającej większości tępe i krótkowzroczne z nas skurwysyny
I jeszcze przykład z Zachodniopomorskiego:
Bartosz Arłukowicz zasłynął w miarę rozsądną i merytoryczną postawą w ustawionym przez PO teatrzyku - KSGZ (Komisji Śledczej ds. Gier i Zakładów). Do parlamentu kandydował natomiast z ramienia LiD-u w okręgu szczecińskim.
W 2011 został przekupiony przez Tuska jak pierwsza z brzegu polityczna dziwka i zmienił o 180 stopni poglądy polityczne (z lewicowych na centroprawicowe). Przeszedł do partii, której nieuczciwość jeszcze parę miesięcy wcześniej wytykał palcem!
Parę miesięcy później były wybory i PełO wystawiło go w Szczecinie. Wyborcy zamiast go kopnąć w dupę za sprzedajność, nieuczciwość i całkowite olanie własnego elektoratu - WYBRALI GO PONOWNIE...
Na Nagrodę Darwina zasługujemy jako naród, bo w przeważającej większości tępe i krótkowzroczne z nas skurwysyny
Gdzieś, kiedyś czytałem o człowieku, którego znaleziono martwego w spalonym lesie. Chyba 50 mil od najbliższego zbiornika wodnego. Nic w tym dziwnego, tyle ze był w kompletnym ubraniu/wyposażeniu nurka. Okazało się, ze podczas gaszenia pożaru użyto tych takich samolotów z podczepionymi zbiornikami na wodę. Pech chciał, że podczas nabierania wody z jeziora nawinął się nieszczęśnik.
nagrody Darwina, i to te najbardziej oklepane... polowa i tak zmyslona i wyolbrzymiona.
Był też zawodnik z Polski który założył się z kolegami że oddziabie sobie siekierą łeb. Wygrał
Wiedzieliście, że w '86 roku zmarł mężczyzna, który został zepchnięty z dachu wieżowca? Pikanterii temu wszystkiemu dodaje fakt, że był dostawcą PIZZY, a adresat czekał na niego na dachu z nożem w dłoni, zamiast portfela. Ofiara została dźgnięta nożem dwukrotnie, a następnie, gdy utraciła równowagę - zepchnięta poza krawędź dachu. Mężczyzna, który zamówił pizzę zjadł ją na miejscu, czekając na przybycie policji. Dobrowolnie oddał się w ręce policjantów.
Zarąbiście, nie? Sam to wymyśliłem. a ponieważ nie wiem czy te wszystkie powyższe historie są prawdziwe, nie mam zamiaru czytać. Zmyślone bajki to sobie można pisać, bez żadnych bibliografii i dowodów nic nie znaczą.
Zarąbiście, nie? Sam to wymyśliłem. a ponieważ nie wiem czy te wszystkie powyższe historie są prawdziwe, nie mam zamiaru czytać. Zmyślone bajki to sobie można pisać, bez żadnych bibliografii i dowodów nic nie znaczą.
FryzjerZG napisał/a:
nagrody Darwina, i to te najbardziej oklepane... polowa i tak zmyslona i wyolbrzymiona.
zupełnie jak twoj fiutek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów