Zasnal na wykładzie i obudził się z krzykiem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ależ sie profesorek miło i serdecznie podśmiał!
chuj chociaż kulturalny, a nie jak prof. Niesiołowski
spać na fizyce ? pan profesor chyba musiał zejść na inny temat...
@yoyoyo
Tzn gdy czytasz tytuł filmu pt. Sexy blonde gets a cock load przykladowo to go nawet nie musisz oglądać ?
Tzn gdy czytasz tytuł filmu pt. Sexy blonde gets a cock load przykladowo to go nawet nie musisz oglądać ?
Zaebauem napisał/a:
Po co oglądać jak cały film opisales?
Może po to aby zobaczyć ta sytuację ? przecież to, że gość się budzi z krzykiem nie jest zaskoczeniem które sprawia, że film jest ciekawy, tylko sama sytuacja, aby zobaczyć coś takiego. Jakbyś miał film, np rusek siedzi na środku drogi i uprawia seks z lalka, to byś nie obejrzał bo wiesz o czym jest film ? I samo rusek siedzi na środku drogi zainteresowałby Cię na tyle aby go zobaczyć ?
Zajebisty wykładowca Takich właśnie potrzeba, z którymi pogadasz na każdy temat, pośmiejesz się, a nie zgryźliwych gnuśnych chujów.
Maciekss napisał/a:
@yoyoyo
Są filmiki, których nigdy nie odmawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów