📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
To nie jest wypadek samochodowy, tylko potrącenie rowerzysty/ obu rowerzystów
to się nazywa "podwójne pierdolnięcie". a swoją drogą to wpierdalają mnie rowerzyści. chodnik - jedzie, jezdnia - jedzie. wszędzie się wpierdala ale jak się wdepnie na jego jebaną ścieżkę rowerową to wielki problem. piwo
Sin_69 napisał/a:
to się nazywa "podwójne pierdolnięcie". a swoją drogą to wpierdalają mnie rowerzyści. chodnik - jedzie, jezdnia - jedzie. wszędzie się wpierdala ale jak się wdepnie na jego jebaną ścieżkę rowerową to wielki problem. piwo
Zależy z jakiej strony patrzymy:
-jeśli jeździsz głównie samochodem,lub mpk to wkurwiają cię rowerzyści taranujący drogę.
-jeśli stwierdzasz ,że pierdolisz wyższe ceny paliwa i biletów i nakurwiasz na rowerze codziennie to wejdzie taka rutyna ,że nawet nie wjedziesz na chodnik,pewnego rodzaju manifest.
Ahhhh marszrutka! Wspaniała sprawa, jak mieszkałem na Ukrainie, to przejazdy tymi busikami za 1 hrywnę, były fajną przygodą , raz jak jechaliśmy z Kijowa do naszego miasta, to laska 3 razy wymiotowała , zima, oblodzone drogi, miotało nami fest:)
efem napisał/a:
To nie jest wypadek samochodowy, tylko potrącenie rowerzysty/ obu rowerzystów
Czy ktoś tu pisał że to wypadek samochodowy ???
No i to jest kolejny chory wymysł naszego prawa. Jeśli nie ma ścieżki rowerowej to nie masz prawa jechać chodnikiem tylko drogą. Mimo że większe niebezpieczeństwo jest na drodze.
Ten pierwszy rowerzysta miał farta, że go odrzuciło obok a nie dostał się pod koła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów