Według źródła troszkę mu się przysnęło a pobudka była nagła i bolesna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przyśniło mu się jak mózg wyjebał przez czoło. I tak pewnie nic nie poczuł oprócz głupoty, która podobno nie boli a tu dowód ze jednak boli
Jedzie jakiś kutas za nim i zamiast go zatrzymać, to go nagrywa. Ludzie są pojebani w chuj.
Maverik napisał/a:
Jedzie jakiś kutas za nim i zamiast go zatrzymać, to go nagrywa. Ludzie są pojebani w chuj.
Szanowny Użytkowniku, dzięki temu mamy na portalu tak znamienite materiały Chwała pojebanym
Maverik napisał/a:
Zatrzymał go ten z naprzeciwka, w czym problem?
Musiałem kiedyś coś szybko zawieźć z PL do Andory. Jechałem długo i zacząłem przysypiać. Pierwszy zjazd zimny Redbull, pare szybkich przysiadów żeby pobudzić krążenie. NIe czaje jak można być taką fają żeby zasnąć za kierownicą.
Maverik napisał/a:
Prawdopodobnie ty jadąc za kimś, widzisz jego zamknięte oczy i wiesz że w tym momencie śpi nie?
Zwłaszcza, że zaśnięcie za kierownicą motocykla, jest tak zajebiście częste, jak uczciwy polityk.
Ty to dopiero jesteś mądry w chuj.
Cosmo85 napisał/a:
Pierwszy zjazd zimny Redbull, pare szybkich przysiadów żeby pobudzić krążenie.
Ja oprócz energetyków to miałem pod ręką termos z kostkami lodu, jak tylko chciało mi się spać podczas jazdy to przejeżdżałem sobie taką kostką lodu po twarzy (w zimie wystarczyło otworzyć okno, albo na postoju przejechać po twarzy śniegiem), najbardziej sprzyjające zasypianiu jest ciepło, jeśli się schłodzi twarz to człowiek staje się bardziej rześki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów