Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego ja jak jadę kilkanaście godzin i czuję się senny, to bezwzględnie zjeżdżam na stację benzynową lub parking. Wyciszam wszystkie telefony, ustawiam budzik i idę spać. Mam w głębokim poważaniu, że się spóźnię. Respawnu najprawdopodobniej nie ma, jak w grze. Lepiej się spóźnić godzinę, niż zginąć, albo rozpierdolić zestaw wraz z towarem.
Wracalem kiedya od rodziny i taka sama sytuacje mialem. Zjazd na stacje, spanko i jak nowy kontynuowalem podroz, pozdro
Dlatego ja jak jadę kilkanaście godzin i czuję się senny, to bezwzględnie zjeżdżam na stację benzynową lub parking. Wyciszam wszystkie telefony, ustawiam budzik i idę spać. Mam w głębokim poważaniu, że się spóźnię. Respawnu najprawdopodobniej nie ma, jak w grze. Lepiej się spóźnić godzinę, niż zginąć, albo rozpierdolić zestaw wraz z towarem.
o czym Ty tu piszesz? bo chyba pomyliles fora.
Szanuje i pozdrawiam możesz jeszcze sobie jakieś stopery do uszów dać aby sie porządniej wyspać tylko wtedy trzeba jakąś inną metodę budzenia dać
W naszym pokurwionym kraju nielegalne jest spanie w aucie.
Kurła takich kierowców to ja sobie życzę na mojej drodze
jakie kilkanaście godzin ??
2 x 4,5h i potem długa pauza
- powiedz to swojemu Panu.
Dlatego ja jak jadę kilkanaście godzin i czuję się senny, to bezwzględnie zjeżdżam na stację benzynową lub parking. Wyciszam wszystkie telefony, ustawiam budzik i idę spać. Mam w głębokim poważaniu, że się spóźnię. Respawnu najprawdopodobniej nie ma, jak w grze. Lepiej się spóźnić godzinę, niż zginąć, albo rozpie**olić zestaw wraz z towarem.
kogo to urwa interesuje co ty robisz
kogo to urwa interesuje co ty robisz
Może zainteresuje kogoś, kto zaczyna przygodę z samochodem i jadąc senny będzie sie zaklinał "jeszcze godzinka, na pewno dojadę". Nie dojedziesz, a ze snem nie wygrasz. Zgasnie światło i albo obudzi cie huk gniecionej blachy albo się już nigdy nie obudzisz . Na mnie żadne energetyki, kawy nie działają w ogóle. Na kilka minut działa wyłączanie ogrzewania i uchylenie szyb zimą, albo włączenie klimy latem na maksa. Robię tak, jak już mi się oczy zamykają, a na stację lub parking mam jeszcze kilka km. Mam ten przywilej, że zasuwam zasłonki, mam łóżko, wkładam stopery w uszy, przykrywam się śpiworem, ustawiam budzik na 3 telefonach, by przez stopery słyszeć i nawet nie zauważam, jak zasypiam. W osobówce 2x spałem na parkingu. Zjeżdżam, przykrywam się czymś i śpię. Zimą Dionizy zostawiam odpalony. W moim aucie, jak silnik się go rozgrzeje, to można stać koło niego i silnika niebslychac w ogóle . Pozdro vhlopaki i uważajcie na drodze .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów