Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
S................n 2018-07-02, 23:31
pokarało go za pedalską muzykę, jak by dojebał Rammsteina to by nie usął.
Zgłoś
Dupaapud 2018-07-02, 23:55 4
nigdy mi się nie zdarzyło zasnąć na trzeźwo za kierownicą.

Po pijaku i owszem, ale na trzeźwo nigdy...
Zgłoś
J................8 2018-07-03, 0:06 3
alexandrus napisał/a:

pokarało go za pedalską muzykę, jak by dojebał Rammsteina to by nie usął.

Rammstein...ma parę fajnych kawałków ale przeciwieństwem pedalstwa bym tego nie nazwał
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-07-03, 3:50 2
Kilka razy w miesiącu jeżdżę standardową trasą 150 km. Jeden fragment to 35 km ciągłej jazdy prosto z tym samym ograniczeniem prędkości, więc ustawiam tempomat i jadę. Jednego dnia się nie wyspałem (4-5 h snu chyba) i podczas jazdy przysnąłem na 2 sekundy (tak mi się wydaje), nawet nie zauważyłem, że zamykają mi się oczy. Ale cały czas jechałem prosto na szczęście. Ogółem wydaje mi się, że długa jazda bez odpowiedniego wyspania się jest bardziej niebezpieczna niż po jednym piwku (a może nawet dwóch) - ale żeby nie było, oczywiście nigdy nie próbowałem. Wysypiajcie się albo nie jedźcie, weźcie taksówkę itp., bo naprawdę nie warto.
Zgłoś
zdun 2018-07-03, 6:49
jak sie jeździ z taka prędkością to nawet wypoczęty zaśnie
Zgłoś
Sonal 2018-07-03, 8:42
I na takie coś są np. wyśmiewane przez młodych (głupich) gniewnych asystent pasa ruchu itp. Ciekawe czy w tym przypadku pisk asystenta by go obudził.
Zgłoś
~DMT 2018-07-03, 10:29
MadDave napisał/a:

Do chuja kto to kurwa ustawia?

Pieniądze. Coś tam z tą branżą miałem wspólnego i wiem, że jest taki przepis w ustawie o radiofonii, że ileś tam procent czasu antenowego ma lecieć Polska muzyka. Przez dzień jedzie się z komercją, z tym co dane radio ma w kontrakcie na wypromowanie, a w nocy właśnie wyrabiają narzucony limit, najczęściej właśnie takimi smutami...
Zgłoś
zairland 2018-07-03, 11:31 4
edek.bajzel napisał/a:

dziękuję tym, którzy zapomnieli akurat w tym miejscu posadzić drzewa, lub wykopać dwumetrowe doły na poboczach,
kierowca dał ciała, ale dzięki NIM on przeżył, a was
oby was kurwy zielone , szybko ziemia przygarnęła

Ale w Polsce zamiast drzew teraz na poboczach pakują betonowe żółte słupy z napisem "pas drogowy". No proszę mi powiedzieć, po kij betonowe? czy u nas nie można tego zrobić z materiału który się złamie w razie walnięcia, tylko zawsze jakiś Franek który ma zakład produkcyjny i znajomości w urzędach musi przeforsować swój chujowy produkt? Dobrze że w przepisach nie zaznaczyli pasa drogowego "zębami smoka" z drutem kolczastym....
Zgłoś
Jurandooo 2018-07-03, 19:29
Ze swoich sprawdzonych sposobów polecam żucie gumy i wietrzenie auta. Jak już ktoś powiedział jak jest ciepło to zaraz chcę nam się kimać. Ale oczywiście najlepiej, stanąć na parkingu i iść spać jak człowiek
Zgłoś
edek.bajzel 2018-07-03, 21:17
pięćset, tysiąc
nie zamierzam naprawdę się przechwalać, ale mój rekord to 2100 km bez spania i spoko dawałem radę, chociaż powinienem jednak odpuścić bo kumple którzy jechali za mną ryzykowali,
temat dla innych do przemyślenia
Zgłoś
jedrzej152 2018-07-03, 23:10
@zairland, akurat przyjabanie w ten słupek pas drogowy osobówką raczej nie zaszkodzi w najgorszym razie uszkodzi zderzak czy drzwi. One są wkopane ledwo na 40cm i ważą w sumie jakieś 30kg więc jednak drzewo gorsze
Zgłoś
Rado 2018-07-05, 0:11
na farcie
Zgłoś
Howie 2018-07-16, 14:12
Miska olejowa chyba poszła
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem