Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~DMT 2018-07-02, 15:03 89
Hehehe. "Zamknij na chwilę oczy..." To wszystko przez piosenkę
Zgłoś
ddss 2018-07-02, 15:08 22
Jak już jesteś na kresce zmęczenia i prowadzisz to pamiętaj aby nie słuchać takich nagrań, jak już to hard rock, klasyczna lub elektronika. No i kawa to podstawa.
Zgłoś
Maras76 2018-07-02, 15:12 19
szczęśćie że było łagodnie ukształtowane pobocze a nie rów mariański tuż za szosą.
Zgłoś
~Velture 2018-07-02, 15:22 32
ddss napisał/a:

Jak już jesteś na kresce zmęczenia i prowadzisz to (...)

... to jesteś kompletnym kretynem i potencjalnym mordercą.

Koniec, kropka.
Zgłoś
pazuzu 2018-07-02, 15:23 4
MaszAyahuaskę napisał/a:

Hehehe. "Zamknij na chwilę oczy..." To wszystko przez piosenkę

reszta tez pasuje

"Zamknij na chwile oczy, nie myśl o tym czy boisz się czy nie "
Zgłoś
Noside 2018-07-02, 16:49 1
Za bardzo się wsłuchał w piosenkę, jebany.
Zgłoś
janlew 2018-07-02, 17:17 1
Mam nadzieje że to baba. Trzaby ją znaleźć, z taką podatnością na hipnozę...
Zgłoś
EdmundKemper 2018-07-02, 20:19 8
Najgorsze jest to, że często takie piosenki i inne tego typu smęty lecą w radiu późnym wieczorem/w nocy.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-07-02, 20:44 14
dziękuję tym, którzy zapomnieli akurat w tym miejscu posadzić drzewa, lub wykopać dwumetrowe doły na poboczach,
kierowca dał ciała, ale dzięki NIM on przeżył, a was
oby was kurwy zielone , szybko ziemia przygarnęła
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-07-02, 21:56 3
@edek.bajzel właśnie szkoda, że nie było, kierowca to debil i było by lepiej jak by się sam wyeliminował. W sumie nic by mu się nie stało tylko rozjebał by samochód i dostał cenną lekcję, więc jeszcze gorzej, że nie było. Drzewa po bokach wszystkich dróg poza miejskich i chuj mnie obchodzi czy zdechniesz!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-07-02, 22:02
Teraz wiadomo po co są rowy. Byś się obudził.
Wiadomo też po co są drzewa. Byś nie przeżył pobudki.
Zgłoś
edek.bajzel 2018-07-02, 22:15 3
Mors_Nigra napisał/a:

@edek.bajzel właśnie szkoda, że nie było, kierowca to debil i było by lepiej jak by się sam wyeliminował. W sumie nic by mu się nie stało tylko rozjebał by samochód i dostał cenną lekcję, więc jeszcze gorzej, że nie było. Drzewa po bokach wszystkich dróg poza miejskich i chuj mnie obchodzi czy zdechniesz!

Mało jeździsz i gówno wiesz, może po dwóch milionach kilometrów, zrobionych po bezdrożach / wylklucz autostrady i szybkiego ruchu/ Polski porozmawiamy
nie zawsze potrafisz ocenić zmęczenie prawidłowo, a wierz mi, znam naprawdę dobrych i wytrzymałych kierowców, którzy także dali ciała,
niemniej także pizdy,,,bo co ja nie dam rady,,a pamiątki od takich debili, mam od lat
nieważne jednak, ale faktem jest, że ,,udogodnienia,, współczesne, na pewno UŚMIERCĄ WIELU
Zgłoś
AlexUnder 2018-07-02, 22:53 1
Kilka razy mi się przysnęło na kilka sekund, jeśli twardo co określony czas nie robi się odpoczynku to można nie wyłapać, że właśnie urywa Ci się film, swoje przypadki pamiętam jako dziwnie długie mrugnięcie oczami po którym np jestem na sąsiednim pasie. I nigdy nie zdarzyło mi się to na krętych drogach, zawsze na długiej prostej. Najgorzej jedzie się przez Niemcy. A że mam więcej szczęścia niż rozumu to nigdy, nic, ale to nic się nie stało.
Zgłoś
MadDave 2018-07-02, 23:13 4
W pewnym okresie życia robiłem trasy takie powyżej 500km na raz, często w godzinach późno wieczornych i muszę powiedzieć że chuj mnie strzela na wieczorną ramówkę. Któregoś dnia zapomniałem zabrać ze sobą płytek na drogę i całą noc musiałem się męczyć bo na każdym paśmie muzyka do poduszki. Z wkurwienia nie raz darłem mordę sam do siebie albo sobie śpiewałem żeby jakoś oszukać zmęczenie. Do chuja kto to kurwa ustawia? W nocy powinni napierdalać ostre kawałki żeby kierowcy nie byli usypiani takim smętnym pitoleniem.

@Mors_Nigra - kurwa jest tak dużo czynników które mogą cię uśpić za kółkiem że nie masz pojęcia.

Któregoś razu wracałem do domu po dosyć stresującym ale emocjonującym i udanym dniu. Akurat była zima, więc szybko się ściemniło, miałem włączone ogrzewanie i w pewnym momencie ogarnęło mnie takie zmęczenie (emocje puściły i maczek zaczął się trawić) że w pewnej chwili po prostu mnie odcięło. A trasa to właśnie była taka, monotonna ciągła prosta droga.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem