18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
A................t 2009-08-02, 7:50
to jest tak durne, że aż śmieszne
Zgłoś
CJ 2009-08-02, 9:12
podobno człowiek przez sen zjada, przez całe swoje życie, 6kg pająków
Zgłoś
Biskup 2009-08-02, 11:10
CJ napisał/a:

Taaa..... 14 ton od razu
Zgłoś
Pabloos 2009-08-02, 11:26
zgadzam się z CJ. Pająki lezą w ciemne wilkotne miejsca, a ludzie czasem śpią z otwartą gębą. Połykają je przez sen
Zgłoś
B................S 2009-08-02, 12:37
CJ napisał/a:

Pabloos napisał/a:

zgadzam się z CJ. Pająki lezą w ciemne wilkotne miejsca, a ludzie czasem śpią z otwartą gębą. Połykają je przez sen

jeden z przykladow plotki rozsiewanej w internecie (choc akurat 6kg to chyba sam dodales)

wyjasnienie od strony naukowej
http://www.washington.edu/burkemuseum/spidermyth/myths/whileyousleep.html

a to troche 'historycznych faktow'
http://www.snopes.com/science/stats/spiders.asp
Zgłoś
k................t 2009-08-02, 12:40
średnio przez całe swoje życie człowiek zjada 2 pająki, 6kg zjadają głodni na wschodzie i w afryce

ciekawe co jeszcze zjadamy na nieświadomce...
Zgłoś
Kastrator 2009-08-02, 15:11
Ja na szczęście nie potrafię gębą oddychać gdy leżę (męczy mnie to)
PS: jak mam zatkany nos to nasivin 24/h stoi przy łóżku
Zgłoś
Pabloos 2009-08-02, 19:37
BueR_MadasS to nie plotki. Osobiście pamiętam o jednym którego zjadłem, ale akurat się przebudziłem w momencie przełyka nieszczęśnika. Ale co tam, nie trzeba przynajmniej chodzić do lodówki po coś do żarcia Co do linków które wysłałeś, jakoś nie wierzę pseudo "obalaczom" mitów. Ktoś chciał zaimponować innym i pisze że to nie prawda. Pająki wszędzie wlezą.
Zgłoś
Skupek 2009-08-02, 19:44
Pabloos napisał/a:

Pająki wszędzie wlezą.

To se kurwa lepiej wsadź korek w dupe.
Zgłoś
B................S 2009-08-02, 20:02 1
Pabloos, moze przedtem przelkneles muche i ten 'Twoj' pajak ja poprostu gonil
co do prawdziwosci Tworcow badz obalaczy mitow/prawdy to nie bede sie spieral bo sam nie wiem no i narobiony jestem ale jesli naprawde wlaza wszedzie to wspolczuje tym co spia nago ...

btw
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów