📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
to jest tak durne, że aż śmieszne
CJ napisał/a:
podobno człowiek przez sen zjada, przez całe swoje życie, 6kg pająków
Taaa..... 14 ton od razu
podobno człowiek przez sen zjada, przez całe swoje życie, 6kg pająków
Pabloos napisał/a:
zgadzam się z CJ. Pająki lezą w ciemne wilkotne miejsca, a ludzie czasem śpią z otwartą gębą. Połykają je przez sen
jeden z przykladow plotki rozsiewanej w internecie (choc akurat 6kg to chyba sam dodales)
wyjasnienie od strony naukowej
http://www.washington.edu/burkemuseum/spidermyth/myths/whileyousleep.html
a to troche 'historycznych faktow'
http://www.snopes.com/science/stats/spiders.asp
średnio przez całe swoje życie człowiek zjada 2 pająki, 6kg zjadają głodni na wschodzie i w afryce
ciekawe co jeszcze zjadamy na nieświadomce...
ciekawe co jeszcze zjadamy na nieświadomce...
Ja na szczęście nie potrafię gębą oddychać gdy leżę (męczy mnie to)
PS: jak mam zatkany nos to nasivin 24/h stoi przy łóżku
PS: jak mam zatkany nos to nasivin 24/h stoi przy łóżku
BueR_MadasS to nie plotki. Osobiście pamiętam o jednym którego zjadłem, ale akurat się przebudziłem w momencie przełyka nieszczęśnika. Ale co tam, nie trzeba przynajmniej chodzić do lodówki po coś do żarcia Co do linków które wysłałeś, jakoś nie wierzę pseudo "obalaczom" mitów. Ktoś chciał zaimponować innym i pisze że to nie prawda. Pająki wszędzie wlezą.
Pabloos napisał/a:
Pająki wszędzie wlezą.
To se kurwa lepiej wsadź korek w dupe.
btw
co do prawdziwosci Tworcow badz obalaczy mitow/prawdy to nie bede sie spieral bo sam nie wiem no i narobiony jestem ale jesli naprawde wlaza wszedzie to wspolczuje tym co spia nago ...
btw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów