📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A nie prościej było by upierdolić łapę siekierą a resztki zeskrobać łopatą z ulicy?
psyhepl napisał/a:
Super ! koszt naprawy asfaltu 100 tyś...
dokładnie i w polsce zrobili by przetarg i wygrał by brat zlecającego
Roztopek napisał/a:
A nie prościej było by upierdolić łapę siekierą a resztki zeskrobać łopatą z ulicy?
Ostatecznie skrobać łopatą na żywca.
Cipczan napisał/a:
Jak ma zrobić mu krzywdę to H2SO4.
No właśnie nie Roztwór "pirania", to H2SO4 + H2O2 co daje H2SO5
A ja tam bym ustawił kamerę, powiedział że ich rozumiem i wspieram, poczęstowal jedzeniem i wodą ze środkiem przeczyszczającym i czekał na rozwój wydarzeń...
Smiec powinien za dziurę w jezdni zapłacić
kris1978 napisał/a:
Zamiast wycinać beton, czy asfalt, szybciej byłoby obciąć łapę zjebowi. I mniejsza szkodliwość dla otoczenia.
Chciałbym Ciebie widzieć cwaniaku jak obcinasz człowiekowi rękę.
Kierowcy dotknieci ta zaraza powinni wozic butelke ze szczynami i oblawac tych pajacow, ktorzy nie mogliby uciec. Takie szczyny w butelce po kilku dniach w nagrzanym samochodzie smierdza zacnie. A i sad nie mialby jak sie przyczepic, bo szczyny specjalnej krzywdy im nie zrobia.
kris1978 napisał/a:
Zamiast wycinać beton, czy asfalt, szybciej byłoby obciąć łapę zjebowi. I mniejsza szkodliwość dla otoczenia.
Właśnie nie, powinni zrobić tak jak na filmie i zostawić go z ręką przyklejoną do tej kilkukilogramowej bryły.
Ja bym ich tak zostawiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów