Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wystarczyłoby 200 ml benzyny + zapalniczka i momentalnie sam by się odkleił. I miałby nauczkę na przyszłość

A nie prościej było by up🤬lić łapę siekierą a resztki zeskrobać łopatą z ulicy?
psyhepl napisał/a:
Super ! koszt naprawy asfaltu 100 tyś...
dokładnie i w polsce zrobili by przetarg i wygrał by brat zlecającego

Roztopek napisał/a:
A nie prościej było by up🤬lić łapę siekierą a resztki zeskrobać łopatą z ulicy?
Ostatecznie skrobać łopatą na żywca.

Cipczan napisał/a:
Jak ma zrobić mu krzywdę to H2SO4.
No właśnie nie

A ja tam bym ustawił kamerę, powiedział że ich rozumiem i wspieram, poczęstowal jedzeniem i wodą ze środkiem przeczyszczającym i czekał na rozwój wydarzeń...
kris1978 napisał/a:
Zamiast wycinać beton, czy asfalt, szybciej byłoby obciąć łapę zjebowi. I mniejsza szkodliwość dla otoczenia.
Chciałbym Ciebie widzieć cwaniaku jak obcinasz człowiekowi rękę.
Kierowcy dotknieci ta zaraza powinni wozic butelke ze szczynami i oblawac tych pajacow, ktorzy nie mogliby uciec. Takie szczyny w butelce po kilku dniach w nagrzanym samochodzie smierdza zacnie. A i sad nie mialby jak sie przyczepic, bo szczyny specjalnej krzywdy im nie zrobia.
kris1978 napisał/a:
Zamiast wycinać beton, czy asfalt, szybciej byłoby obciąć łapę zjebowi. I mniejsza szkodliwość dla otoczenia.
Właśnie nie, powinni zrobić tak jak na filmie i zostawić go z ręką przyklejoną do tej kilkukilogramowej bryły.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie