Ślepy albo głupi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Początkujący kilerzy. Z czasem zrozumieją, że motorek, kask i klamka są lepsze
Ale jacy wszyscy zadowoleni! Nie pierwszy raz chyba temu gosciu sie przytrafilo
Przestroili mu struny głosowe.
Teraz będzie piszczał jak prawdziwa pizda.
Teraz będzie piszczał jak prawdziwa pizda.
Co jak co, ale farta miał że kręgosłup cały. Teraz będziemy czekać na part 2, oby na hardzie
o line widze, e tam kurwa prawie nie ma ryzyka-jade dalej w huj naprzod !
Przejebać kabel czy linkę przez całą drogę zamiast stanąć tam na czy przy chodniku. Jebane 2heady
generalnie chłop to powinien w chuj lepiej ogarnąć ,co on kurwa chciał pod takim kątem wciągać? zdecydowanie bezpieczniej powinien się ustawić obojętnie co wciąga na tyły.
Haha przecież ten pizdzik pewnie już było słychać jak tylko ruszyl, ale laweciarz chyba w innym stanie świadomości byl
Przynajmniej by jakąś szmatę na tej lince zawiesili to już by była bardziej widoczna, niech się koleś cieszy że w ogóle ma głowę bo jechał by szybciej i byłby filmik na harda.
Pułapka nie zdała egzaminu. Normalnie, to urywa łeb przy samej dupie
Poklepali się po pleckach, pośmiali i każdy poszedł w swoją stronę. Nie jakieś sprawy o odszkodowanie, ubytki na zdrowiu, dochodzenie winnego. Ah... to jest życie na luzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów