Wątpię, aby babka kradła lub należała do jakiegoś gangu, możliwe że po prostu wkurwiła teścia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zakatowal babkę za wózek desek, a teraz bedzie kulka w leb
Prawo chinskie w tym zakresie jest bezlitosne
Prawo chinskie w tym zakresie jest bezlitosne
spokojny człowiek któremu puściły nerwy
wyobrażacie sobie kilkadziesiąt lak skumulowanego gniewu w 3 minuty
no to juz nie trzeba ...
wyobrażacie sobie kilkadziesiąt lak skumulowanego gniewu w 3 minuty
no to juz nie trzeba ...
Phrontch nie wrzucił pedałów. Szok.
Jednak Wielkanoc nawet na niego działa pozytywnie...
Jednak Wielkanoc nawet na niego działa pozytywnie...
Tak w Azji walczy się z niedoborami dla emerytów i rencistów, dzięki eliminacji najsłabszych osobników pozostanie więcej dla pozostałych.
Za darmo nie dostała
Mam ambiwalentne uczucia... Jednak wiem jedno komunizm to kurewski ustrój i nie ma bata, żeby tworzył normlane, zdrowe społeczeństwo... Sami mamy jeszcze problemy z tym szambem i ludzkim skurwieniem po tych "naukach"
pewnie go wkurwiała przez parę lat - też w myślach to robię starej babie, więc go rozumiem
"...mówiłech ci tela razy babka : nie zbieroj tego gówna po wsi bo wstyd na cała parafia..."
Twardą czaszkę miała jak na swój wiek. Duzo wapnia jadła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów