oto jedno z wielu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Moja prababcia ( jak jeszcze nie była prababcią ) tak noże w kuchni ostrzyła... Nic nowego nie pokazałeś
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Fajne zegary, chociaż ten pierwszy trochę za głośny
wsamookno napisał/a:
iskrami w strone drewnianej obudowy ... gratuluje.
Bo kurwa drewno jest z benzyny, nie?
0xFF napisał/a:
Może mi ktoś wytłumaczyć po co ostrzyć śrubokręt?
No żeby był... ostry i o prostokątnym czubku? Po paru latach regularnego użytkowania na ogół to norma, że je trzeba trochę podostrzyć, wyrównać. Szczególnie jak się używa w garażu.
w drugim filmiku to zegar jak z teleexpresu
to sie fleks nazywa lamusy
chuja wiecie o ostrzeniu przede wszystkim ostrzy sie "pod prad" zeby zadziorow nie wyciagac a skrajac a tu po snopie iskier wyraznie widac ze gosciu robi to na odwrot. Srubokrety ostrzy sie poniewaz fabrycznie nowe moga byc slabej jakosci i wyskakuja ze srob wyrabiajac ją a przy okazji rysując wszystko naokoło. Jestem a przynajmniej mam zamiar byc zegarmistrzem wiec troche o tym wiem kto nie wierzy nie wpisze w gogle toutorial ostrzenie.
nie zebym sie wymadrzal ale wkurwiaja mnie madrale ktore w zyciu najwyzej naostrzyly koncowe swojego freda podczas fapowania w wypowiadaja sie jakby w slusarstwie siedzili cale zycie.
nie zebym sie wymadrzal ale wkurwiaja mnie madrale ktore w zyciu najwyzej naostrzyly koncowe swojego freda podczas fapowania w wypowiadaja sie jakby w slusarstwie siedzili cale zycie.
Ciekawi mnie to, że włącznik jest ustawiony na ZERO. Tyle mam do dodania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów