📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie specjalnie tak zrobił, bo żaden chuj go nie wpuści. W takiej warszawfce to potrafią się wjebać jak jedziesz 80 km/h, a w korku jak zostawisz 1 metr wolnego miejsca przed autem z przodu i będą się tak wbijać, bo inaczej po prostu nie wyjadą z podporządkowanej.
@SpeedyG
Tak jest wszędzie. Dlatego, niestety, czasem trzeba się wepchać, bo nikt Cię nie wpuści. Taka kultura jazdy. Z drugiej strony - ileż to razy chciałem kogoś wpuścić przed siebie/przepuścić, to zamiast jednego pojazdu, kilka wykorzystało okazję robiąc zupełny rozpiździel na skrzyżowaniu.
Tak jest wszędzie. Dlatego, niestety, czasem trzeba się wepchać, bo nikt Cię nie wpuści. Taka kultura jazdy. Z drugiej strony - ileż to razy chciałem kogoś wpuścić przed siebie/przepuścić, to zamiast jednego pojazdu, kilka wykorzystało okazję robiąc zupełny rozpiździel na skrzyżowaniu.
Swoją droga tyle zjazdów z kierunkowskazem przejechać, nie rozumiem takich ludzi, oni mają jakieś zagadkowe działanie kierunkowskazu. Sa tacy co albo pół kilometra już sygnalizują, i po drodze kilka zjazdów mijają, albo i tacy co z ruchem kierownicy właczają "żeby nie było", a jak wiadomo o sanochodach gdzie fabrycznie nie montują się nie wypowiadam
Zacząłbym od linii ciągłej która zabrania czerwonemu takiego manewru.
Rżenie tej baby było tu chyba najlepszym akcentem
WeedLover napisał/a:
@SpeedyG
Bo ja wiem, od jakiegoś czasu obserwuję poprawę. Wiadomo - do ideału daleko, ale w odróżnieniu od wszystkich stopchamów bardzo często widzę, że ludzie sobie ustępują a nawet potrafią jeździć na zamek.
nano50 napisał/a:
Velture, gdzie Ty widzisz linię ciągłą dla czerwonego?
Gdzie Ty nie widzisz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów