📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarnuch strzelając musi się za jaja trzymać obowiązkowo, bo jak nie to grozi mu lincz!
Fajnie tam mają w tej Hameryce
Kto nie uważa że czarny to podczłowiek niech pierwszy rzuci kamieniem.
niech teraz bambusy,rozjebią pół miasta że złości. że to czarnuch czarnucha odwalił. a nie tylko gdy policja reaguje siłą i odstrzeli jednego goryla,bo sie stawiał .
Znam winnego!
To...murzyn!
Dlatego proponuję zamknąć wszystkich czarnych w pierdlu
Któryś jest niewinny? Za jakiś czas będzie
A lepiej zapobiegać niż leczyć
To...murzyn!
Dlatego proponuję zamknąć wszystkich czarnych w pierdlu
Któryś jest niewinny? Za jakiś czas będzie
A lepiej zapobiegać niż leczyć
pewnie znow beda protesty ze morderca niewinny.
Jebac ciemnych maczetami...
1 murzyn na księżycu to problem
2 murzynów na księżycu to problem
10 murzynów na księżycu nadal problem
wszyscy murzyni na księżycu - i po problemie
2 murzynów na księżycu to problem
10 murzynów na księżycu nadal problem
wszyscy murzyni na księżycu - i po problemie
Ej, lepiej napisz że to sarkazm bo ciemny tłum pomyśli że to prawda. Tak jak natasz na halołin.
Moim marzeniem jest aby pewnego dnia ktoś stworzył państwo, gdzie będą tylko biali, normalni ludzie. Społeczność, która będzie sobie żyła spokojnym życiem,pracowała, płaciła podatki, wspomagała sie nawzajem, szanowała i chroniła. Państwo gdzie nie będzie tolerancji dla nierobów, pasożytów i innego bydła, bez imigracji, lewactwa i innych tęczowych, ciepłych kluch. Zero poprawności politycznej. Coś jak RPA w latach 70tych. Ale się rozmarzyłem.
Proszę o zbanowanie fantastico, skoro sam nie potrafi dotrzymać danego przez siebie słowa: oswiadczenie-koniec-z-wrzutami-vt429342.htm. Ewentualnie dać mu stały przedrostek "KŁAMCA".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów