📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:11
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby głąb się uczył Suahili to by mógł się jeszcze jakoś z napastnikami dogadać.
shoe5maker napisał/a:
@
To Si takie cuda generuje?
Oczywiście, przy pomocy sztucznej inteligencji można robić nieźle pojebane gówno jak nie ma z góry narzuconych ograniczeń "standardów społeczności" jak to jest przy typowych SI wielkich korpo
za darmo raczej nie dostał, albo biała pizda spedalona sie z czarnuchami zadawala i jak przyszlo co do czego to kogos sprzedał albo chciał byc jak ten kyle ryttenhouse zobaczyl ze sie czarnuchy kreca i chcial ich ustawic tylko zapomnial ze klamki nie ma. albo myslal ze zycie to hollywood i jak klint eastwood ich przestraszy celujac do nich paluszkiem.
nawet mi smiecia nie zal, nie wychodzi sie do czarnuchow po ciemku bez karabinu
janiestad666 napisał/a:
za darmo raczej nie dostał, albo biała pizda spedalona sie z czarnuchami zadawala i jak przyszlo co do czego to kogos sprzedał albo chciał byc jak ten kyle ryttenhouse zobaczyl ze sie czarnuchy kreca i chcial ich ustawic tylko zapomnial ze klamki nie ma. albo myslal ze zycie to hollywood i jak klint eastwood ich przestraszy celujac do nich paluszkiem.
Kurwa jeszcze całą jego biografię napisz bo dobrze Ci idzie, tylko jeszcze ze dwa driny wypij bo za mało.
@Velture
Zrobisz kiedyś w końcu to wideo w pełnej długości? Dołożyłbym na przykład jakieś elfy, które w rytm muzyki dorzucają węgiel do pieców.
Zrobisz kiedyś w końcu to wideo w pełnej długości? Dołożyłbym na przykład jakieś elfy, które w rytm muzyki dorzucają węgiel do pieców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów